miercuri, 2 decembrie 2015

CHRISTMAS COLLECTION 2015 by Pupa Milano

     Pupa Milano este un brand cu care am făcut cunoștință acum aproximativ 5 ani într-o excursie în străinătate atunci când am intrat într-un magazin Marionnaud și printre rafturi am zărit câteva palete de la ei. Nu am putut pleca fără să îmi cumpăr o paletă cu patru nuanțe superbe, pigmentate pe care le-am folosit o perioadă foarte îndelungată (puteți vedea swatch aici) din păcate am scăpat-o pe jos și am spart-o dar nu am uitat niciodată de ea și de acest brand care trebuie să recunosc că mă atrage în continuare. Recent am văzut că s-a deschis un magazin și la noi în țara, din păcate ca de obicei în București, dar sper că într-o zi se va răspândi  în toată țara.
Pentru că sărbătorile se apropie cu pași repezi iar  Pupa Milano este printre brandurile care a pregătit câteva suprize foarte atrăgătoare pentru această ocazie.


STAY GOLD!
Winter Make Up Collection 2015


Aflați mai multe »

Etichete: ,

Instalife:noiembrie

 Miroase a Crăciun....mai puțin și ne bucurăm de cea mai frumoasă perioadă din an, pe lângă zilele libere, seri în familie, cadouri...deja am intrat în febra pregătirilor, listelor de cadou..Numai chef de lucru nu mai am și am o grămadă de chestii de făcut.
Luna noiembrie a fost cea mai inactivă din tot anul, parcă nu am avut chef de nimic și frigul pe care nu îl suport deloc.



A fost o lună plină de zile de naștere,chefuri, mese cu bunătăți deși îmi propusesem să mă mai moderez cu mâncatul recunosc că nu am reușit de nici un fel. Poate 1-2 zile în care am mâncat ceva ușor în rest bine că nu am făcut poze.



Și asta e dovada că am avut zile mai bune , smoothie de ananas de la o cafenea descoperită recent. Între timp mi-am cumpărat și eu un aparat dar entuziasmul a dispărut după primele două săptămâni.



Și dacă tot ziceam de prostii, serialul preferat și paste definește seara perfectă pentru mine. Din păcate am terminat și sezonul 10 de la Supernatural iar acum aștept să se mai strângă episoade din sezonul 11 , trebuie să recunosc că am rămas foarte curioasă de ce vă uram și mă abțin cu greu să nu mă uit mai departe.



După ce am terminat de văzut serialul am început să răsfoiesc cam tot ce mi-a picat în mână, unele mai noi altele mai vechi. Totuși am reușit să mă abțin să îmi comand din catalogul Avon, am atâtea produse pe care încă nu le-am început.



Și la secțiunea achiziții am stat slăbuț, am reușit să mă abțin de la unele chestii la altele nu, dar eu zic că am luat mai putine lucruri decât de obicei.Deți am fost foarte sigură că de Black Friday îmi voi goli contul, well nu a fost așa chiar am văzut oferte tentante dar am cumpărat doar strictul necesar.



Despre evenimentul "Fii propriul tău make-up artist by Avon puteți citi și vedea mai multe poze aici


Aventurile alături de prietenul meu blănos continuă, tot mic și rău a rămas ...am reușit să îl iau în mână o singură dată, în rest face foarte urât. Singurul progres a fost că într-o zi am băgat mâna în vas a ieșit mi-a mirosit degetele, s-a urcat în palmă și a început să mă tragă de pielea de la bătături. Poate îi par gustoasă și eu nu știu. Am încercat să îl momesc cu mâncare, îi place cam orice dar preferata lui este ciocolata..e singurul moment când își pierde concentrarea și îl pot mângâia puțin asta până își revine și se supără. Presimt că vom avea o relație lungă și distantă , dar tot mi se pare adorabil.