miercuri, 30 octombrie 2013

Prima comanda magiq.ro+prima mea manichiura

Bună dimineața !
Astăzi vă prezint prima mea manichiură, așa că am un pic emoții. E într-o singură culoare, și pot spune că mi-a ieșit decent pentru prima dată. Foarte mulți ani am fost fan unghii cu gel, dar când am descoperit lacul semipermanent am trecut la el(este mai comod să mergi să te faca cineva și tu să te relaxezi :) ).
Dar acum cam o săptămână, după ce prin fata ochiilor mi-au trecut o serie de poștari cu manichiuri am decis să incerc și eu.

Cum mi-am dat jos lacul semipermanent:
1. cu greu am resit să șterg lacul de unghii semipermanet cu ajutorul unei bucăți de vată inbibata în acetonă și ținută pe unghie câteva minute, așa fiecare unghie în parte...am scapăt de lacul semipermanet în proprtie de 95%, deci destul de bine
2.Am scurtat unghiile, ușor la mâna stângă mai greu la ce-a dreapata  dar cred că mă voi obișnui într-un final
3. Am aplicat baza,e un produs pe care îl folosesc de ceva timp..mai ales când am avut french..sa nu se vadă diferența....este un produs multifuncțional

Cand mi-au ajuns produsele comandate de la magiq,am șters cu acetonă unghiile și am aplicat un strat nou de bază, e un produs foarte bun și se usucă repede.
Când mi-am comandat de la ei era oferta,la orice comandă de 30 ron primești un lac parfumat la alegere.
Eu mi-am ales NO 33 Liliac.
E oculoare frumoasă, sunt foarte curioasă cat timp rezistă pe unghii. La miros,e ok dar tot mai mult da spre lac decât spre liliac.Eu zic că totuși a meritat să îl încerc.


Etichete: , , , , , ,