luni, 10 noiembrie 2014

InstaLife # 45

  Bună ziua ...vă zic de acasă din vârful patului, deşi azi este luni sunt liberă,cu toate acestea m-am gândit că trebuie să mă ţin de obicei şi să postez Instalife....



Săptămâna trecută am bifat una din cele mai mari dorinţe, să schimb aspectul blogului, nu eu...pentru că sunt total pe lângă şi oricât m-am chinuit nu mi-a ieşit ce am vrut. Sunt foarte mulţumită de rezultat şi de aceea m-am şi răsplătit cu o bunătate de ciocolată....:)



Am tot văzut revista am vrut-o mai mult penrtu cele două produse Essence, în principal doar pentru unul şi anume , rujul pe care i l-am dat mamei mele (de fapt ea l-a vrut , dar a zis că nu dă banii pe revistă), fardul de ochi în schimb stă în sertar nu mă atrage deloc. 
Revista am citit-o şi chiar mi se pare ok,pot afirma că e mai bună decât Cosmopolitan .



Vineri a fost zi de relaxare la lucru cu pizza suc şi poveşti, ziua unuia dintre colegi ... mai ales că joi am avut foarte mult de lucru şi m-am simţit extenuată psihic şi fizic...



Sâmbătă dimineaţa am fost să îmi fac nişte analize, după care am fost la o îngheţată şi un mic tur de shopping cu Andreea de la mybeautykiss.ro/ , mai ales că nu ne-am văzut de  prin septembrie...a trecut cam mult zic eu.
În magazinul Sephora mi-a atras atenţia această mască cred că e din seria nouă, pentru că până acum nu am văzut-o. La Douglas am găsit un produs Essence interesant, sunt curioasă să văd dacă e bun de ceva.
O mască pe care o ador am mai avut-o, şi am reachiziţionat-o .



Săptămâna trecută m-am uitat la primele opt episoade de la Z Nation, aştept cu nerăbdare să apară continuarea.



Două mari "iubiri" orhideea mea(una din multele pe care le am ) şi oja mea preferată de la Rimmel.
O săptămână cât mai uşoară să aveţi..eu mă bucur că va fi scurtă :)

Etichete: