marți, 13 octombrie 2015

Ce port pe buze toamna aceasta

     După tilul dat postării cred că vă dați seama despre ce vreau să vă povestesc eu azi. Povestea acestui produs a început acum vreo două sau trei săptămâni când m-am trezit dimineață și m-am gândit că vine toamna și eu nu am un luciu de buze potrivit sezonului, deci a trebuit rezolvat acest aspect. M-am îmbrăcat și m-am întâlnit la o tură de povești și de shopping cu Andreea, dacă nu știți cine este ea vă las un link către blogul ei aici
I-am zis de când ne-am văzut eu azi vreau un luciu de buze cu o culoare de toamnă, așa că mi-a sugerat trei branduri toate cu standul în mall: Flormar, Farmasi și Golden Rose. 



Am început la Flormar dar din păcate cum este doar francizat nu găsești mare lucru sau cel puțin nu gamele noi apărute, așa că următoarea oprire a fost Golden Rose unde după ce am întrebat de gloss rezistent ochii mi-au alunecat și spre rujuri mate. Nu prea agreez la rujuri faptul că sunt lucioase ,de aceea prefer glossuri  lucioase (rar) și rujuri mate. Am început să încerc pe mână cam tot ce mi-a plăcut (evitând rozurile) și pot afirma că m-am decis destul de repede cu privire la ce culoare să aleg.
Nuanța aleasă are numărul 22, un roșu maroniu-roșiatic care arată superb și rezistă foarte bine pe buze și are un miros foarte plăcut.



Pentru că nu am buze conturate prea pronunțat mi-am cumpărat acum câteva luni un creion de buze tot Golden Rose, nuanța 58 care este rezistent la apă. Îmi place atât de mult nuanța încât am zile când îl folosesc pe post de ruj. Am preferat genul acesta de creion pentru că nu trebuie ascuțit (pierd ascuțitorile, oricâte îmi cumpăr toate dispar în gaura neagră).

Voi ce culori purtați toamna aceasta?

Etichete: ,