luni, 12 mai 2014

InstaLife # 19

  Inca o saptamana care a trecut, repede sa zic ..cu da si nu. Iar control ITM , iar agitatie si stres mai bine s-ar muta la noi la lucru asa ar fi siguri ca nu gresim cu nimic  si ne-ar lasa macar un an in pace. Prea vreau eu multe, mai ales ca lucrez intr-un domaniu unde fluctuatia este mare si unii oameni sunt redusi mintal cu analize la zi de oameni normali.
Si acum la lucruri pozitive zic...:)
Marti si joi, marti am macat piept de curcan in fulgi de porumb si am ramas placut impresionata foarte bun ,dar joi spaghetti nu au fost deloc pe gustul meu, sos prea dulce, mie imi place acrisor.
Ultimele sortimente de cafea aparute la lucru, parca Columbia e cea mai buna dintre toate si e bataie pentru ea.
Tatal meu a fost intr-o scurta excursie  si mi-a adus dulciuri, cele care imi plac cel mai mult chiar daca se gasesc si la noi tot la ei sunt mai bune. Cand eram mica spuneam ca la ei sunt bune ca au gust de "Germania".
Si din sectiunea ce fac eu seara inainte de culcare: manc dulciuri si beau suc, desi incep fiecare saptamana cu propunerea ca nu mai gata, renunt la dulciuri si renunt la suc parca nu ma simt eu bine..nu am energie fara ele.

Mi-a ajuns  comanda de la  Aoro, daca tot mi-am dorit atat de mult masca pentru par , merit si eu din cand in cand un rasfat ca doar pentru aia merg la lucru. Masca pentru ten am impartit-o cu colega mea, si cred ca o sa ii placa si ei. Eu voi reveni cu review legat de cele doua produse alese cat de curand.
A devenit un obicei se merg odata la doua saptamani la Buzias, printre micile achizitii se afla si aceasta ciolcolata calda, inca nu am apucat sa gust dar sper sa fie buna .
O saptaman usoara sa aveti :*

Etichete: