sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Picturi de iarnă - pentru o atmosferă deosebită

   Dacă vrei ca anul acesta să îți decorezi locuința de sărbători într-un stil mai aparte, folosește-te de tablouri pentru a crea o atmosferă deosebită. Obișnuim cu toții să punem diverse decorațiuni pe pereți, pe uși, pe masa de Crăciun și de multe ori ajungem să exageram cu numărul ornamentelor din casă sau să îmbinăm stiluri total diferite. Am fost în vizită la multe persoane care au întrecut limita în ceea ce privește decorațiunile de Crăciun și recunosc, nu mi-a plăcut; prefer ca de Crăciun casa să fie mai aerisită, decorata mai simplu și mai plăcut ochiului. De aceea, am ales să îmi decorez casa cu multe picturi de iarnă deosebite - găsiți pe acest site tablouri de vânzare la prețuri foarte accesibile.

Așadar, mi-am cumparat 7 picturi cu peisaje de iarna, de diverse dimensiuni și forme și le-am așezat pe toate pe un perete mai liber din camera de zi. Efectul este splendid și chiar i-a impresionat pe niște prieteni care m-au vizitat recent. Acum, vor și ei același lucru. Rezultatul este asemănător cu cel din imaginea din articol, însă picturile mele de iarnă sunt puțin mai mari și astfel acoperă o parte mai mare din perete - eu zic că arată și mai bine așa!





Bineînțeles, pe lângă aceste picturi mi-am împodobit și un brad, însă am renunțaat anul acesta la beteala strălucitoare, care îți ia ochii. Am făcut un brad eco, însă nu ma pot decide exact ce să aleg: în acest articol am găsit o mulțime de idei interesante care nu presupun tăierea unui brad natural (iar lucrul acesta mă încântă!) Așadar, anul trecut am avut un brăduț în ghiveci pe care l-am decorat cu niște panglici drăguțe din material.