miercuri, 1 aprilie 2015

În testare: Fares...

     Ador ceaiurile, aproape pe toate dar cu cât au un nume mai interesant cu atât sunt mai curioasă să le încerc. Îmi place că de fiecare dată mă surprind cu arome și miresme noi. 
   În timp ce scriu această postare savurez un ceai cald, pe care mi-l doream de mult și anume Natural – 1001 de seri cu petale de trandafir. De când îl caut, cred că de când l-am văzut la una dintre fete, dar nu l-am găsit decât online pe siteul FaresM-a cucerit mirosul încă de când am desigilat cutia, miroase a flori și are un gust unic, nu cred că am băut până acum ceva asemănător.



   Alte ceaiuri de care am fost curioasă Natural – Armonia florilor, ceai îndulcit natural cu plante și Lumina diminetii. Cele doua enumerate mai sus vreau să le iau la lucru, Lumina dimineții este un ceai energizant deci exact ce am eu nevoie la lucru iar Armonia florilor după-masă. Ceaiul pentru tensiune nu este pentru mine, cu toate acestea vă voi ține la curent cu efectele acestuia.
Pe lângă ceaiuri am decis să mai încerc câteva produse:
Pentru că bunătățile de mai sus au ajuns abia azi, promit să revin cu părerea mea despre ele în funcție de cum ajung să le încerc. Până atunci dacă vă plac produsele Fares nu uitați să vă înscrieți la concurs : 

Instalife:martie

Bună dimineața, astăzi este 1 aprilie....sunt curioasă dacă v-a păcălit cineva de dimineață :)
A mai trecut o lună, de-a dreptul a zburat după părerea mea și chiar a fost o lună foarte faină,plină de evenimente mai ales pe partea de blogging.
Am început cu Dior Beauty Journey by Douglas, am continuat cu Spring Beauty Bloggers Meating Timisoara și am încheiat cu Ședința gratuită de Makeup cu Vichy și Anda Zelenca , despre aceste evenimente puteți citi la secțiunea evenimente.



Ador florile de primăvară ,așa că de la începutul lunii martie de când au înflorit lalele și toate florile pe care le găsesc de cules, le duc la lucru..mă relaxează să mă uit la ele și să mă gândesc că dincolo de ușă afară este superb și numai bun de o plimbare.



Știu că nu este sezonul căpșunelor la noi, dar am găsit în Lidl și am fost curioasă cum sunt, așa de poftă.Un pic cam verzi, cu o vagă aromă de căpșune...dar aștept să înceapă sezonul lor să le culeg direct din grădină.



Recidivez din nou la capitolul achiziții de reviste, știu că nu gasesc prea multe chestii interesante de citit în ea dar o cumpăr..nu mă pot abține.



La capitolul produse pe care le-am primit la testat, puteți citi câteva reviewuri la crema Weleda și uleiul de ricin, la restul produselor voi reveni după ce le testez o perioadă.




Dacă tot a fost luna femeii( scuza bună de cumpărat cadouri de la mine pentru mine) mi-am achiziționat câteva produse, de unele eram curioasă de ceva timp să le încerc altele m-au tentat pe moment. Puteți citi pentru moment despre două din ele :masca de lar de la Ziaja și masca de față antibacteriană.



Prietena mea cea mai bună și viitoarea mea finuță a venit în țară și mi-a adus și mie câte ceva de dincolo, cine mă știe mă cunoaște..am mai primit o mască de față printre altele..și primele mele oje de la P2.

  Ajunsă zilele trecute, ieri am ajuns și eu la vamă să o iau deși nu mai puteam de nerăbdare.Revin cu mai multe poze în curând.