duminică, 15 martie 2015

Mulțumim Grup media TVSat...

 Vă povesteam în urmă cu ceva timp despre un om care s-a gândit să ajute o persoană cu dizabilităși și a hotărât să doneze un scaun electric singura problemă fiind înlocuirea acumulatoriilor care costă în jur de 1500 de lei, dar şi de cineva care să suporte cheltuielile de transport ale scaunului către câştigător . 



Între timp o persoană cu suflet care lucrează la o firmă a vorbit pentru a-l ajuta.
Grup media TVSat, cu sediul în Buzău, cuprinde televiziunea regională TV SudEst televiziunea locală TVSat, postul regional de radio Radio Boom şi publicaţia Scurt pe 2.
Zolty acum e în perioada în care caută bateriile potrivite pe internet (care am înţeles că se găsesc puţin mai greu), apoi îi spune sponsorului de unde le poate cumpăra, iar acesta le cumpără.
Felicitări oamenilor care au dat o mână de ajutor dezinteresat, dacă ar fi mai mulți așa lumea s-ar schimba cu siguranță în bine.

Cutii de depozitare pentru o casa organizata

Cu totii avem, sau cel putin am avut, probleme cu spatiul de depozitare al lucrurilor din casa. Chiar cand te gandesti la cuvantul "depozitare" parca iti imaginezi un depozit prafuit in care vezi doar cutii peste cutii. Ei bine, casa ta nu trebuie sa arate asa. De aceea trebuie sa iti cumperi cutii de depozitare precum aceste modele care se gasesc in magazinul Diqis.


 
Cutiile de depozitare sunt foarte utile in casa oricui. Dupa cum spuneam, cu totii avem lucruri pe langa casa pe care nu stim unde sa le punem. Intr-o astfel de situatie intervin cutiile de depozitare. Cu acestea iti poti organiza casa in asa fel incat sa gasesti mereu acel obiect pe care il cauti. Iar aceasta este magia cutiilor de depozitare: acestea nu iti vor face casa sa arate ca un depozit si in acelasi timp te vor ajuta sa te organizezi.



Iti poti gasi cutii de depozitare in diferite marimi si in diferite culori. Acest lucru le da un aspect de obiect decorativ ceea ce inseamna ca nu iti vor incarca ambianta camerei. Modelele de cutii de depozitare pe care le poti gasi sunt destul de variate asa ca vei avea de unde sa alegi o astfel de cutie exact pe gustul tau. De exemplu, poti cumpara cutii de depozitare din material impletit pe diferite culori, de la verde la rosu la un simplu alb.



De asemenea, daca iti plac cutiile de depozitare cu un aspect mai inedit, vei putea gasi cutii cu impletituri mai interesante. Important este ca si aceste cutii de depozitare sunt practice si vei putea tine in ele o multime de obiecte precum perii, piaptane, lucruri mici si tot felul de alte obiecte care nu isi gasesc locul altundeva.



Dar poate unele dintre cele mai cautate tipuri de cutii de depozitare sunt cele din lemn. Acestea emana o eleganta inedita ceea ce le face sa iasa in evidenta. Nici aceste cutii de depozitare nu iti lasa impresia ca ar fi folosite pentru a depozita ceva ci arata ca niste obiecte antice cu o valoare ridicata. In aceste tipuri de cutii de depozitare lumea, de obicei, alege sa pastreze bijuterii, acte sau obiecte cu valoare sentimentala. Aceste tipuri de obiecte trebuie pastrate in astfel de cutii pur si simplu din cauza importantei lor.



Poti gasi si cosuri impletite in care sa iti pastrezi anumite obiecte. In acestea ai putea sa iti depozitezi produsele cosmetice sau produsele de ingrijire corporala. Astfel, vei avea mereu acces la ele si le vei si pastra in niste cutii atragatoare. Trebuie sa intri si sa vezi oferta de cutii de depozitare disponibila la Diqis. Cu siguranta vei gasi tot ceea ce cauti in acest magazin.