duminică, 4 ianuarie 2015

Ceasuri la vedere, filmări ascunse!

Unele din cele mai utile aparate spion ascunse este ceasul spion. Cu ajutorul unui asemenea accesoriu poți monitoriza, înregistra audio-video  tot ce dorești, ce se întâmplă acasă, la muncă, pe stradă, la o întâlnire cu prietenii, etc. Ceasul este un accesoriu normal, util și foarte popular, nu este nimic neobișnuit în a purta un ceas, iar ceasurile spion arată exact ca și ceasurile normale, nu sunt diferite și nu ies în evidență în nici un fel, arată ca un accesoriu normal pe care oricine îl poate purta. Vezi gama de ceasuri spion disponibilă la iUni!


Chiar dacă sunt mai mici nu înseamnă că nu pot oferi o înregistrare de calitate, de o rezoluție 720p sau chiar și 1080p, ceasurile spion de mână de la iUni au camere full HD, microfon inclus și unele modele au chiar și capacitate de filmare pe timp de noapte. Aceste aparate sunt multifuncționale, pe lângă înregistrări video unele modele oferă și alte opțiuni, acest ceas spion de pildă are funcție MP3, poți asculta muzică folosind căștile din pachet - ai astfel un accesoriu foarte util și practic.
            Însă nu toate ceasurile spion sunt de mână, există mai multe modele de astfel de aparate spion. Astfel avem ceasuri spion de mână, ceasuri spion de birou sau ceasuri spion de perete, toate obiecte obișnuite, pe care le găsim în orice casă. Cu ceasul de perete sau de birou poți supraveghea o cameră întreagă, biroul tău, dormitorul sau camera copilului. Orice suspiciuni ai avea, că cineva îți umblă în sertare, ca bonă nu se comportă corespunzător cu copilul tău etc, cu ajutorul unui ceas spion poți afla sigur și clar!
            La iUni.ro găsești camere și microfoane spion ascunse în cele mai obișnuite obiecte, lucruri care pe care le folosim în fiecare zi, pe care le avem  toți în casă sau la birou și pe care nici nu le observăm. Descoperă gama de ceasuri spion disponibile la iUni aici, poți să alegi ceasul potrivit ție, fiecare model are un aspect diferit, variate opțiuni și caracteristici tehnice, alege ceasul tău acum!