duminică, 8 martie 2015

Carti despre ezoterism, pentru alchimistul din tine

Ti-ai dorit vreodata sa ai propriul tau creuzet si sa muncesti zi si noapte pentru descoperirea secretului aurului? Tanjesti dupa viata eterna obtinuta prin metode legate de alchimie? Ei bine, nu promit ca vei reusi sa gasesti raspunsul la aceste intrebari in aceste carti despre ezoterism, dar cu siguranta vei gasi lecturarea lor relaxanta si interesanta.


 
Cartile despre ezoterism sunt cu atat mai interesante cu cat se considera secrete intr-o anumita masura, ca acestea ar contine secrete ce nu toata lumea le poate intelege. Acest lucru a facut multa lume sa creada ca aceste carti ar avea un impact negativ asupra oamenilor si chiar ca ar fi diabolice. Dar adevarul este departe de asta.

Cuvantul "ezoteric" vine din greaca veche si practic inseamna "din interior" adica acele cunostinte gasite in astfel de carti sunt doar pentru un cerc restrans de oameni care chiar pot aprecia si intelege informatiile oferite. Cartile despre ezoterism au devenit astfel un subiect foarte discutat. Oare chiar contin secrete despre umanitate si despre spiritualitate? Oare chiar contin informatii care, odata ajunse in maini gresite, ar putea fi folosite pentru rau? Normal ca nu. Din moment ce poti gasi o mare selectie de astfel de carti despre ezoterism la aproape orice librarie, ar fi absurd ca acestea sa contina secretul vietii eterne si al manipularii mentale a populatiei.

Si sa nu uitam, cartile despre ezoterism ce pot fi cumparate online sau din librarii si anticariate sunt doar despre ezoterism si nu sunt carti ezoterice. Acele tomuri sunt, poate, pierdute demult sau tinute secrete de catre societatile in care au stat generatii intregi. In cazul in care chiar doresti sa afli cele mai secrete secrete ale societatilor ezoterice atunci tot ce trebuie sa faci e sa te inscri in una! Dupa ce ai fost acceptat, poate in cateva generatii stra stra nepotii tai vor avea acces la adevaratele invataturi ezoterice dupa care tanjeai. Pana atunci, va trebui sa te multumesti cu cartile despre ezoterism ce le poti achizitiona de la Pravalia cu Carti.