vineri, 31 ianuarie 2014

Răsfaţă-ţi simţurile la Anastasia Body Sculpture


     Sezonul rece ne afectează  atât pielea cât şi starea de spirit, ne simţim mai obosiţi, irascibili şi căutând o oază de relaxare am descoperit acest salon,cu un aer modern şi miresme îmbietoare.
Puteti beneficia de un adevarat rasfat cu uleiuri esentiale, care au efecte inedite inca de la prima sedinta.
 Ten obosit, tern, uscat? 
    Produsele de la Yon-Ka vă vor ajuta tenul şi îl vor face să strălucească.

Tratamente faciale – gama de produse YonKa sunt destinate atât femeilor cât şi bărbaţilor

   Produsele Yon-Ka  sunt o combinaţie de cinci esenţe: lavandă, chiparos, cimbru, muşcată şi rozmarin  pentru a obţine un ten sănătos şi echilibrat.Au atât produse pentru ten cât şi pentru corp, fiecare produs fiind adaptat nevoilor pielii.

Câteva tratamente Yon-Ka:

  •           tratamentul Alpha Vital, cu acizi din fructe AHA şi BHA, care netezesc şi iluminează tenul.
  •          Advanced Optimizer Cream  & Serum, ambele bogate în peptide vegetale, cu efect anti-îmbătrânire.  Textura este uşoară, ambele intră rapid în piele, mirosul este delicat şi plăcut.
  •          Tratamentul  Le Grand Classique – este, fără îndoială, unul din cele mai complete tratamente de îngrijire pentru faţă: 5 faze de curăţare progresivă se succed fără ca tenul dumneavoastră să sufere nici cea mai mică iritaţie. Tratamentul acţionează în profunzime, vi se potriveşte, masajul este relaxant, aromele naturale, revigorante şi echilibrant,. rezultând un ten curat, hidratat si luminos.

     Pe langa tratamentele faciale si corporale cu aceste produse puteti beneficia si de tratamente corporale cu Lumicell Wave 6.
Lumicell Wave 6 combina tehnologii puternice care penetreaza toate straturile pielii afectate de celulita. In timpul tratamentului sunt folosite consecutiv 3 faze pentru a identifica fiecare dintre straturile adipoase:

  • puternicul masaj vacuum elibereaza blocajele limfatice si stimuleaza circulatia sanguina, in timp ce lumina infrarosie incalzeste tesutul pentru a reduce depozitele de grasime
  • ultrasunetele trateaza straturile de grasime mai profunde, favorizand lipoliza
  • radio frecventa mareste productia de colagen, tonifiind si imbunatatind vizibil aspectul pielii
  • mesoterapia – procedura non-ac ce foloseste un curent modulat in forme de unde complexe pentru a permite penetrarea unui serum in mesoderm cu excelente rezultate in definirea conturului corpului si elasticitatii pielii


Lumicell Wave 6 oferă tratamente de celulita superioare printr-o metodă care se adresează nu numai înfrumuseţării , ci şi bunăstării și relaxării complete a corpului. Acesta este inspirat din tratamente energetice care elimină tensiunea musculară şi vasculare pentru a elibera energiile vitale .


   Rezultatele devin vizibile după doar câteva şedinţe, observându-se schimbări vizibile atât în conturarea corpului cât şi a remodelării, este adevărat ca o dietă sănătoasă şi mişcare are şi ea beneficii, dar acest aparat pătrunde în mai multe straturi ale pielii şi face ca rezultatele dorite să fie mai rapide.

Pe lângă Lumicell puteţi beneficia şi de alte servicii:
  • masaj relaxare
  • masaj anticelulitic;
  • masaj pietre vulcanice;
  • împachetari cu : ceai verde, alge marine, cafeină




Pentru mai multe informaţii puteţi vizita www.anastasiabodysculpture.ro sau Anastasia Body Sculpture
Telefon: 0723 484 424 / 0723 599 469
Servicii:
  • Hair style
  • Tratamente faciale
  • Tratamente corporale







Etichete: , , , , ,