luni, 16 iunie 2014

InstaLife # 24

Am ajuns deja la mijlocul lunii iunie, a zburat jumătate de an fără să simt ..singurul lucru care nu îmi place ,când vara este atât de cald este faptul că abia poţi respira. 
Pe lângă asta m-a luat şi aşa o moleşeală ştiind că plec în concediu cât de curând nu mai am chef nici de lucru şi nici de blog .
 Luni dacă tot a fost liber am profitat de ocazie pentru a merge la Cetatea Soimos, aer curat şi un pic de mişcare a durat urcarea mai mult , a fost mai greu şi din cauza căldurii. Din păcate după ce am coborât am vrut să facem baie în Mures, dar am nimerit într-o zonă unde s-a exploatat înainte şi apa era prea adâncă.
 Dacă ajungeţi în zona aceea chiar merită văzută, pentru că în ultimii zece ani s-a degradat foarte tare şi va dispărea ,pentru că nimeni nu merge să restaureze.
Dacă luni nu am fost la lucru marţi a fost zi de coletărie,  au venit două pachete pentru două campanii diferite.
Voi reveni cu păreri legate de produse.
 Prima dată când intru în Dm şi ies doar cu aceastp doză...am rămas plăcut surprinsă de aroma şi de micile bucăţele de Aloe...mai e şi dulce pe deasupra, băutura perfectă pentru mine.
    Culoarea din această săptămână pe unghii, rezistă foarte bine şi pe lângă am şi alte nuanţe de vară am şi graffiti galben, încă nu l-am încercat dar îi vine rândul. 
 Bunătăţile de la Lidl, nicio săptămână fără ele.. obsesia cu moose-ul a apărut după ce am văzut la Master Chef... a lor arată delicios.. dar şi al meu, şi foarte bun. Cu siguranţă mai cumpăr când am ocazia.
Vineri m-a suprins o punguţă drăguţă , cei de Rouge Boutique şi-au deschis magazinul online şi au fost foarte drăguţi şi mi-au trimis să testez un kit. Bineînţeles că l-am încercat, voi reveni cu un review după ce îl testez timp mai îndelungat.
Duminica zi de răsfăţ şi de relxare...la asta mă pricep cel mai bine...:) 
O săptămână uşoară să aveţi!

Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram


Etichete: