luni, 28 septembrie 2015

Mic concurs de ziua mea

    Bună dimineața  dragelor, știu că poate astăzi vă așteptați să citiți un review sau poate să nu postez nimic pe blog dar am decis ca azi să dau drumul primului concurs cu ocazia zilei mele de naștere, mâine și poimâine mai urmează câte unul cu două branduri renumite.
De ce sunt trei concursuri, pai m-am gândit să fie toată lumea mulțumită și puteți participa la unul din ele sau la toate , cum vreți voi.



    Și da schimb prefixul, am fost întrebată zilele trecute cum mă simt cu "schimbarea" dacă mă întreba acum câțiva ani , eram nervoasă că "îmbătrânesc" acum răspund cu toată sinceritatea că mă simt mai bine decât la 20 de ani când aveam tot felul de complexe și mai bine decât la 25 când mă temeam de alte lucruri de care acum râd că mi se par prea nesemnificative.

 În fiecare etapă a vieții și chiar în fiecare an am avut fel de fel de trăiri și sentimente, anul acesta sunt calmă, sigură pe mine și mult mai puțin autocritică.
Până la urmă vârsta este doar un număr și contează mai mult cum te simți.


În fiecare an cu cât e mai aproape ziua mea de naștere sunt mai entuziasmată, ador cadourile așa că aștept cu "traista" să văd ce primesc , dar recunosc că nu pot rezista să nu fac mai departe cadouri așa că astăzi am decis ca pentru voi cititoarele fidele să scot la bătaie un premiu drăguț care sper să vă placă.

Condiții:
-să dați like  All that beauty things
-să urmăriți blogul cu GFC
-like &share public acestui concurs

-lăsați un comentariu cu linkul de share și numele vostru de gfc 
Durată:
-începe astăzi în 29.09.2015 și durează până pe data de 15.10.2015 (inclusiv)urmând să anunț câștigătorul/câștigătoarea la 2-3 zile de la încheierea concursului cu random.org
SUCCES!


Etichete: