luni, 11 aprilie 2016

5 motive să nu ratezi #Dichisar de Florii | 23-24 Aprilie-ediție aniversară 1 an!

   Pentru cine nu știe încă, evenimentele #Dichisar sunt întâlnirile oficiale ale celei mai mari comunități creative din România: Breslo.ro. E plin de creatori români aleși pe sprânceană, muzică bună și mult fun, fun, fun! Abia așteptăm să ne vedem din nou la ediția de Florii!
Aflați mai multe »

Etichete:

[Review] Radiant Professional Makeup Eyeshadow Base

    De ceva timp eram în căutarea unei baze de machiaj pentru ochi, aveam una de la Benefit care din păcate nu rezista pleoapelor mele uleioase periodic. Aveam zile în care Benefit făcea față relativ(după 2-3 ore parcă dispărea efectul) dar și zile în care mă enervam când mă uitam în oglindă așa că am decis să caut ceva să mă mulțumească în orice situație. 
Despre acesta bază am citit acum câțiva ani și eram tare curioasa să 
încerc, singurul inconvenient nu aveam de unde să îl cumpăr. Cum nu avem Kendra în oraș (o chestie teribil de enervantă) anul trecut am fost la Alba Iulia unde am găsit Kendra dar nu aveau produse Radiant așa că mi-am luat gândul până când în primăvară într-un magazin random din  mall am zărit un stand . Intru înăutru și ochii mi se opresc asupra bazei și văd preț 69 ron. M-am întors și am plecat , știam de la fete că are un preț accesibil mă gândeam eu că unii au pus adaus ,dar chiar să ajungă la prețul acesta este prea mult.

Aflați mai multe »

Etichete: