sâmbătă, 14 februarie 2015

Fructe de mare, produse sanatoase

In dieta noastra romaneasca, fructele de mare nu au un loc de cinste, de fapt, multi romani nu au consumat niciodata fructe de mare din mai multe motive. Unii spun ca sunt prea scumpe, altii ca miros urat sau ca arata scarbos, toate acestea fara ca macar sa le incerce. Pana la urma sunt produse foarte sanatoase, care ofera beneficii substantiale din punct de vedere nutritiv, multe organizatii de sanatate recomandand sa mancam doua mese cu fructe de mare pe saptamana. In Timisoara gasesti fructe de mare la Selgros.

 
Daca nu stii ce gust au fructele de mare gandeste-te la gustul pestelui si porneste de acolo. Singura modalitate insa de a afla daca iti place sau nu gustul fructelor de mare este sa le incerci!

Fructele de mare sunt exotice si pentru multi romani, neobisnuite. Astfel pe langa gust, unele fructe de mare au si o textura diferita fata de mancarurile cu care suntem obisnuiti. Aici depinde de fiecare, poate sa iti placa, poate sa nu iti placa, insa familia fructelor de mare este foarte larga, astfel din toata, sigur poti sa gasesti ceva care sa iti placa atat ca si gust cat si ca textura.

Cred ca fructele de mare ar fi un lucru nou si bun la masa de Craciun, ceva diferit si bun din punct de vedere culinar. Sunt foarte multe fructe de mare, scoici, creveti, homari, raci, caracatita, castravete de mare etc, deci este de unde alege. Eu cred ca ar trebui incercate!



Selgros Timisoara

Produse alimentare si nealimentare

Calea Aradului nr. 64 Timisoara,

300291 , RO

Tel: 0256 279 000

Fax 0256 279 199