miercuri, 18 decembrie 2013

L'Oreal Preference Feria 74 Mango

Hey glam girls! 
     În sfârşit am apucat şi eu să mă vopsesc cu minunata vopsea comandată de pe Aoro.ro. Până acum m-am vopsit cu Bess, dar când am văzut nuanţa de pe cutia acestei vopsele (este exact ce îmi doresc eu de doi ani) am zis să o încerc . În cazul în care nu dă roade mă întorc la ce foloseam până acum. M-a fascinat în mod deosebit culoarea, pe care nu am găsit-o în magazine.        Comanda s-a mişcat încet. Prima dată când am comandat de la ei m-am mirat, dar a doua oară mă aşteptam  să se mişte încet.
Ce conţine:
-oxidant
-tub de vopsea
-balsam de păr
-manuşi



Pentru un  păr cu lungime medie, ca al meu, vă ajunge o singură cutie, dar pentru un păr lung neapărat trebuie cumpărate două cutii.
De la stânga la dreapta: 
      În prima imagine este culoarea pe care am avut-o înainte să mă vopsesc. (Am fost vopsită cu Bess , deşi iniţial nu a arătat aşa, fiind mai închisă,dar datorită spălării s-a decolorat ajungând să arate cum îmi doresc).
     În a doua imagine este culoarea rezultată în urma vopsirii, fiind mai închisă, spre vişiniu, deşi pe cutie nu arată aşa.
Ce imi place la vopseaua L'Oreal:

-a acoperit firele albe în proporţie de 100%, ceea ce îmi şi doresc de la o vopsea de păr,deoarece  am foarte mult păr alb
-vopseau iese foarte puţin la spălat, aş putea spune chiar insesizabil
-balsamul care vine cu vopseaua se poate folosi de aproximativ 4-5 ori 

Ce nu îmi place:
-culoarea de pe cutie nu seamănă deloc cu ce mi-a ieşit la final.Deşi speram că, având o culoare apropiată, să arate la fel ca pe cutie;
- mă aşteptam să bată 
în arămiu, nu în roşcat;
-mirosul este oribil şi înţepător;
-e o nuanţă greu de găsit;

Aş reachiziţiona-o? Nu ştiu! Vreau să văd cum se comportă în timp, dacă se deschide la culoare. Dacă rămâne la fel de închisă nu aş vrea să mă mai vopsesc cu ea, mai ales că m-am chinuit mult timp să îmi deschid nuanţa.







Etichete: , , , ,