miercuri, 7 octombrie 2015

Bunătăți de la Optima Shop +wishlist

  În urmă cu ceva timp Monica a avut un concurs foarte interesant cu un brand despre care nu auzisem până atunci, așa că atunci când s-a ivit ocazia să îl încerc nu am putut să spun nu.
 Brandul se numește Saint-Gervais Mont Blanc și a fost creată de laboratoarele Rivadis.
Așa cum îi sugerează numele, apa provine din masivul Mont Blanc, unde după o călătorie subterană , timp în care se îmbogățește cu minerale și oligo-elemente esențiale, aceasta este colectată astfel încât să își păstreze puritatea și proprietățile benefice.


Lapte hidratant Rivadis Saint Gervais Mont Blanc

Cu un conținut de 75% apă termală, este un produs cu proprietăți hidratante intense  perfect pentru o piele uscată și sensibilă.Eu am pielea corpului normală și atunci când am primit-o nu eram prea sigură dacă mi se va potrivi așa că primele săptămâni am folosit-o pe post de cremă de mâini (care mi s-au uscat foarte tare în ultimul timp) . 


Are o compoziție potrivită care intră foarte ușor în piele lăsând un pafum foarte plăcut care durează.Vrăjită fiind de parfum am început să o folosesc și pe corp, mai ales că odată cu schimbarea vremii pielea mea a avut de suferit. Ce îmi place cel mai mult pe lângă calitățile pe care le are, ca după utilizare nu trebuie așteptat și poți să te îmbraci deoarece nu lasă acea peliculă care face hainele să se lipească de corp.
Cantitate:75 ml
Preț:18 ron 
Nu contine:fenoxietanoli si parabeni.

Apa termală Rivadis Saint Gervais Mont Blanc


Am încercat multe ape termale până acum și toate mi s-au părut bune aici o pot include și pe aceasta.Ce mi se pare totuși interesant la acest produs este că poate fi folosit în locul loțiunii tonice obișnuite, după demachiere sau chiar peste un produs de îngrijire. Pentru că afară este frig îmi place să îl folosesc dimineața și seara după aplicarea în prealabil al cremei de față.


Este un produs multifuncțional care poate fi întrebuințat în atâtea feluri încât mi-ar trebui două postări numai cu beneficiiile extraordinare pe care le are acest produs. Produsul este disponibil în două variante cel de 125 ml și de 250 ml cu toate acestea , îl ador pe cel de 125 ml că îl pot strecura în geanta și îl iau peste tot cu mine.
Cantitate:125 ml
Preț:24 ron
Nu conține: parabeni, conservanți și parfum

     Puteți găsi cele două produse menționate mai sus pe siteul celor de la Optima Shop dar și alte branduri interesante cum sunt: SVR, Uriage, Noreva și multe altele.
    Eu am făcut deja o comandă și testez un produs Noreva mai exact Exfoliac Lotiune doar că trebuie utilizat minim o lună pentru efecte maxime și un produs SVR Sebiaclear Crema matifiantă + pori despre care veți citi cât de curând deoarece mi-am făcut deja o impresie.



Pe lângă asta am o listuță cu câteva produse care mă tentează, deși e cam lungă recunosc  și sunt fixată pe gama de la Novera Actipur.


Etichete: , , , ,