duminică, 1 decembrie 2013

Inspiraţia de Crăciun cu Borealy

    Hey girls, astăzi m-am gândit să fac o postare mai specială şi,  dacă tot am intrat în luna decembrie , înseamnă că e luna cadourilor pentru majoritatea dintre noi o lună agitată în care ne gândim şi răzgândim referitor la cadouri..
Cel mai mare lucru cu care ne confruntăm este totuşi lipsa de inspiraţie ,  e greu să cumperi  altcuiva cadou mai ales că magazinele sunt foarte aglomerate . De obicei e bine să întrebi subtil cam ce işi doreşte fiecare, pentru a nu da greş şi atunci începe "alergătura".
   Cel mai "uşor" zic eu este la femei, care sunt întotdeauna încantate de bijuterii, la bărbat mi se pare un pic mai dificil , dar magazinul Borealy.ro mi-a uşurat căutarile şi îmi este mai simplu să fac totul din faţa calculatorului .Astfel că am făcut o listă în care este inclus fiecare membru al familiei şi cadoul fiecăruia, este mult mai uşor şi mai practic: fără cozi interminabile şi cu livrare în pragul uşii .
       Soţului meu, care este colecţionar de vinuri i-am ales un set foarte special:Passion for Wine&Chess.
 Setul conţine tot ce trebuie pentru a fi un cunoscător al vinurilor şi,pe lângă sticla de Chateauneuf du Pape-Chemin des Papes ,şahul ,cartea " The Little Book of Wine Tips", o cutie cu accesorii pentru vin care conţine:un briceag, un termomentru,un manson pentru gâtul sticlei şi un dop antipicurare.
   
   Sau acest set? La câte seturi atrăgătoare care au vinuri îmi este destul de greu să mă opresc la un produs.Setul are şi acest suport cu inspiraţie de Crăciun care, cu siguranţă se poate folosi în fiecare an, paharele sunt superbe şi perfecte pentru o seară în doi!


     Părinţiilor mei le-am ales Gold Swarowski Gift, mi se pare foarte potrivit mai ales că ei nu sunt deloc pretenţioşi şi cred că acest cadou întruneşte gustul lor.

Cadoul este compus din:o sticlă de şampanie Osterreicher Gold Infuhr,o cutie de praline Shogetten Gold şi un pandantiv Swarovski.
Socrilor mei întotdeauna le iau un cadou simplu, şi cât de cât să li se potrivescă şi să fie şi practic , chiar dacă nu este aşa  frig acum, încât să  purtăm mănuşi, dar cu siguranţă vor fi necesare în această iarnă.
Pleasure conţine : un Eau de Parfum Estee Lauder Pleasures Exotic,o cutie de bomboane şi mănuşi
Vichy Homme Cadou Craciun conţine: o cutie de bomboane, un balsam revigorant care reduce iritaţiile şi o pereche de mănuşi ideale pentru condus.
 Socrul meu, care este mare amator de dulce va mânca şi cadoul soacrei mele :)
    Pentru cine are copii, nepoţi, fini am găsit un set foarte drăguţ care are o grămadă de dulciuri, cu siguranţă ele nu pot da greş.Toşi copii adoră dulciurile!
       Dacă tot am ales cadouri pentru toată lumea ar trebui să mă concentrez să îmi aleg şi eu ceva. Din atâtea bunătăţi am pus ochii pe mai multe lucruri, iată câteva care mă atrag....
      Simfonia de dulciuri Mozart- setul conţine pe langă cele trei cutii de bomboane şi un lichior delicios, un sortiment din care încă nu am încercat

    Leonidas Concert-conţine o cutie de bomboane, o cutie de ceai muzicală şi cutia cadou. Mă încântă foarte mult ideea de cutie muzicală , mai ales că în copilărie am avut una şi atât am ascultat-o până am stricat-o.
    Sper că v-am tentat într-un mod pozitiv cu această postare şi vă invit să vizitaţi această pagină, pentru a vedea mai multe idei frumoase de cadouri pentru cei dragi, chiar şi pentru colegii de lucru.


Etichete: , ,