joi, 12 februarie 2015

Impresii despre Cellu Blue...

    Până în urmă cu trei sau patru ani nu am avut probleme cu celulita, făceam mișcare deși nu mâncam foarte sănătos...am reușit să mă mențin în formă, dar odată cu trecerea anilor lucrurile s-au schimbat drastic. 
Odată cu înaintarea în vârstă dar și cu jobul prea solicitant și static am ajuns să am probleme în ceea ce privește celulita, dar mai ales în ceea ce privește combaterea ei.
  Din exepriența proprie știu că doar un regim de viață sănătos bazat pe fructe și legume nu este suficient în rezolvarea problemei, mai este nevoie de mișcare dar și masaj. Pentru că vizitele în salon sunt destul de costisitoare dar și dureroase (am fost acum un an și m-am întors cu niște vânătăi îngrozitoare)
Am obiceiul de a ignora  cel puțin în sezonul rece aceasta problema mai ales că prefer să port pantaloni, dar pentru că vine primăvara și începe sezonul fustelor am început din nou să mă preocupe aspectul pielii.
Celulita  este o modificare a pielii cunoscută și sub denumirea de "coajă de portocală" cel mai adesea este întâlnită la femei.


Deși poate vi se pare acest dispozitiv simplu și chiar banal (aici mă refer la aspect) este foarte ușor de utilizat folosind sistemul de sucție permite stimularea sistemului limfatic și ajută la eliminarea lichidelor asociate cu formarea celulitei.
CelluBlue este fabricat din silicon hipoalergenic de tip medical, este ușor de ținut în mână și datorită mărimii sale :5 centimetri diametru, 5,6 centimetri înălțime, greutate de 40 grame.



Pentru a  vedea mai bine cum se folosește puteți vizualiza un clip pe care și eu l-am vizualizat înainte de a folosi ventuza.
Cum îl folosesc eu : în primul rând în fiecare zi când mă uit la un serial topesc unt de shea ( în general se folosește ulei de masaj ) pe care îl întind pe zona afectată care la mine sunt coapsele după care cu ajutorul dispozitivului încep masajul undeva la o oră deși 45 de minute ar fi suficente. Rezultatele se văd după 3-4 săptămâni de utilizare , acesta fiind necesar zi de zi pentru efecte optime.
După fiecare utilizare ventuza se curăță foarte ușor , după care se depozitează în săculețul cu care vine. 
Puteți achiziționa ventuza Cellu Blue de pe Shop Cellu Blue la prețul de 18,9 euro și va ajunge în aproximativ 5-10 zile, fiind trimis din Franța va ajunge la poșta normală (de cartier) așa că nu trebuie să aveți teama de a sta la coadă la poșta vamală.

Daca doriti sa achizitionati ventuza cu discount substanțial de -40% limitat pe o perioadă de aproximativ 2 luni. Doritoarele trebuie doar să folosească codul
BEAUTYTHINGS la check-out și astfel în loc de 18,9, vor plăti aproximativ 14 euro.


Ați fi tenatate să încercați?

Etichete: ,

O mână de ajutor pentru o cauză nobilă

Am cunoscut mulți oameni în viața mea, unii buni , unii mai puțini buni ( și asta ca să nu spun direct răi ) și oameni care vor să ajute alți oameni fără nici un fel de interes. 

 sursa
Acești oameni buni și interesați sunt puțini, dar recent am aflat pe blogosferă că Zolty are nevoie de ajutor pentru a ajuta la rândul lui mai departe.
Este vorba despre concursul lansat de Zolty pentru a ajuta o persoană cu dizabilități motorii cu un scaun electric cu ajutorul căruia să îi fie facilitată mișcarea. 
Despre concursul organizat de el puteți citi aici: http://zoltybogata.ro/concurs-pentru-persoane-cu-dizabilitati-premiu-un-carucior-electric singura problemă ar fi că scaunul are nevoie de niște acumulatori, care costă în jur de 1500 de lei, dar şi de cineva care să suporte cheltuielile de transport ale scaunului către câştigător.
Pentru cei care doresc să ajute propunerile de sponsorizare se centralizează pe mail, la contact@blogalinitiative.ro.

Vă rog să ajutați măcar cu un share și de la unul la altul până la urmă vom reuși să găsim persoane dispuse să ajute.

Mulțumesc!