duminică, 22 iunie 2014

Gone in vacation! (1)

 ANUNŢ:  din data de 23.06. până în 29.06 sunt în concediu ,de aceea nu voi mai posta nimic în această perioadă, dar puteţi trimite email pentru orice pe:     lucia_bk@yahoo.com.
Dacă reuşesc totuşi să gasesc wifi unde merg voi posta pe Instagram poze, aşa că dacă sunteţi curioase  puteţi să mă urmăriţi apăsând  : AICI



Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram


InstaLife # 25

Am decis să public această postare duminică şi nu luni cum sunteţi obişnuite, pentru că mâine dimineaţă la 6 plec şi sigur nu o să mai apuc.
Din păcate vremea a fost ciudată săptămâna aceasta, ba soare ..ba înnorat parcă nu se mai poate decide.


Cam aşa a început fiecare dimineaţă la lucru, o cafea bună cu lapte şi câţiva biscuiţi, după aceea abia m-am apucat de lucru.

De aproximativ două săptămâni în centru este aceasta expoziţie cu umbrele, arată foarte drăguţ..nu ştiu pentru cât va mai fi, dar arată foarte drăguţ.
Ador acest desen.....este de ceva timp, dar m-am gândit să îi fac poză să rămână amintire până nu zugrăveşte cineva peste.
Aveam în fiecare cutie câte jumătate de tub, le-am amestecat şi m-am vopsit a ieşit ok..mai ales că cele două culori sunt destul de asemănătoare. Cu Garnier m-am vopsit înainte de a descoperi nuanţa de la Palette, sunt mulţumită de ambele, dar parcă mă bate gândul să merg să mă fac în salon....mă mai gândesc.
Tatăl meu are tot mai multe deplasări în Germania, aşa că de data asta mi-a adus ceva noutăţi..Fan Gums sunt foarte bune aromate şi dulci...Pasta-Flagga în schimb sunt foarte acre de abia poţi mânca una fără să te scârbeşti instant de la ele.
Relaxare....cu un sandwicih cu muşchi ţigănesc şi citind blogurile favorite, deşi de o săptămână am o problemă şi nu mai pot vedea cum trebuie blogurile pe care le urmăresc..nu ştiu dacă e de la ei sau din setări am făcut eu ceva şi nu mai ştiu să repar. O să caut să rezolv problema când mă întorc .
Unul dintre sucurile mele preferate, care se găseşte periodic şi la Profi..ador aromele pe care unii le consideră ma ciudate.

În două zile diferite aceaşi cafenea, cele mai bune deserturi din ultimii ani...şi normal că de ciocolată.

Cam aşa fac bagajele, de două zile scot şi bag altceva după care mă răzgândesc..greu de tot , aş vrea să pot lua cu mine tot dulapul...
O zi frumoasă să aveţi!

Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram

Etichete: