duminică, 6 septembrie 2015

Ultimele achiziții delicioase din Dm

Astăzi m-am gândit la o postare dar m-am răzgândit repede în ideea să nu scriu vreun beauty news sau review, ci să vă arăt câteva bunătăți de care sunt foarte încântată și pe care le achiziționez aproape săptămânal dacă nu la două săptămâni din Dm.


Practic este un fel de porție de sănătate , mai ales că sunt dependentă de dulciuri să nu mai zic de suc carbogazos ceea ce nu e prea bine așa că mai alternez.
În timp am descoperit o gamă destul de variată de băuturi , iar preferata mea este Sloop(un amestec de fructe și legume), eu îl prefer pe cel din imagine cu sfeclă ador aroma de sfeclă care se simte din păcate sticluța are 200 de ml dar cred că nici dacă ar avea 1 litru nu m-aș sătura de el.
Tot la categoria suc am încercat Hollinger cu aromă de pere, nu prea mă atrag perele nici sucul dar soțul meu este mare amator pe lângă asta am profitat că este la reducere. Gustul este bun, chiar se simte aroma de pară, iar pe lângă asta nu are zahăr adăugat.
La categoria ciocolată am preferat batoanele de la Gerlinea, mai ales că am mai încercat și știu că îmi plac. Nu le-am achiziționat pentru a înlocui o masă ci pentru a-mi alunga dorul de dulce. După ce mănânc orice nu mă simt sătulă decât dacă mănânc ceva dulce. 
Dacă ar fi să aleg între lapte de vacă și lapte de soia, soia întotdeauna va câștiga indiferent dacă este simplu sau cu aromă de ciocolată cum este cazul de față. Am încercat deja câteva branduri, nu am un preferat dar cel din Dm este cel mai convenabil la preț . Gustul este bun,acceptabil de dulce dacă ar fi după mine l-aș îmbunătăți cu fructoză dar încerc să mă abțin îmi place să îl beau atât simplu cât și cu cereale.

Etichete: