marți, 16 septembrie 2014

Empties....

   Hey glam girls, am mai terminat câteva produse, puţine dar cum fac acest gen de postare cam în fiecare lună a cam venit momentul să vă arăt câteva.

Produse pentru ten:



   Masca pentru ten de la Capra Nera Gel Aqua Treatment, mi-am dorit aşa de mult să încerc ceva de la ei că am pus mâna pe toată seria. Masca mi s-a părut interesantă ca textură, şi chiar tenul meu arăta foarte bine după folosire. Ce mă împiedică să o reachiziţionez, răspuns cât se poate de simplu:preţul:Costă 86 de lei ceea ce mi se pare mult. Emulsia cu laptişor de matcă Doina super, este demachiantul meu preferat  şi am reachiziţionat deja unul nou, preţ mic şi produs foarte bun calitativ. Puteţi citi review detaliat aici .

Produse pentru îngrijirea părului

Masca şi balsamul de păr, le ador şi nu cred că le voi schimba prea curând şi sper ca într-o zi cei care comercializează aceste produse să ajungă şi în Timişoara, se poate comanda şi online dar mi-ar plăcea să mă plimb printre rafturi..ador să studiez produse care nu se găsesc în mod normal la noi. Balsamul de la Aussie, a fost în schimb o dezamăgire foarte mare...miroase foarte bine dar nu mi-a hidratat părul deloc şi nu puteam trece piaptănul prin păr, se comportă de parcă nu am aplicat nici un balsam...mai am încă două sortimente poate doar acesta nu a fost bun,rămâne de văzut.

Produse pentru îngrijirea corpului:



Deodorantul de la Nivea este preferatulmeu de câţiva ani, am reachiziţionat acelaşi sortiment şi am observat noul ambalaj, aceaşi formulă doar cu sistem de blocare.Gelul de duş de la Dush Das, deşi trebuia să fie uşor abraziz nu a fost deloc ceea ce mă aşteptam. Încă de la prima utilizare m-a dezamăgit. Avea nişte particule mari care nu exfoliază pielea,deşi am fost tentată să cumpăr mai multe mă bucur că nu am facut-o mai ales că nici mirosul nu a fost prea grozav.Alt gel de duş, altă dezamăgire deşi ma asteptam ca cel de la Adidas să aibă ceva efect, m-a impresionat plăcut mirosul dar consistenţa lui nu. Totuşi l-am achiziţionat la reducere de preţ şi a ţinut destul de mult, cu toate acestea nu îmi doresc să îl reachiziţionez.


 Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram

Etichete: , , , ,