luni, 17 noiembrie 2014

InstaLife # 46

Săptămâna trecută a fost pentru mine una foarte uşoară, mai ales că luni nu am mers la lucru . Puteam, dar dacă tot mi-am luat liber am stat acasa şi m-am uitat la televizor.


Marţi în schimb m-am simţit foarte odihnită, parcă m-aş fi întors din concediu, am concluzionat că ar trebui să stau mai des lunea pe acasă..sau eventual vinerea  mai relax şi eu un pic. Pentru mine marţi a fost o zi  uşoară, colega mea a făcut luni şi munca mea aşa că mie mi-a rămas mai puţin de făcut , aşa că am savurat una din multele ciocolate primite de  la colegi.



Tot marţi, am primit din partea echipei Ivatherm două produse din gama MULTIPERFORMANTA, puteţi citi un pic despre ele în scurta postare de aici.
Voi revenii cu păreri în scurt timp.



Noua combinaţie pe care am descoperit-o, rodie şi măr aş mânca în cantităţi industriale, mi se pare pe lângă gust că este şi foarte săţios şi taie pofta de dulce.



Două noi achiziţii, de peelingul enzimatic eram curioasă de ceva timp, dar nu l-am găsit de cumpărat în hipermarket aşa că am profitat de vizită într-un magazin naturist.
De acolo am achziţionat ambele produse, despre care voi reveni cu păreri.



De vineri am început să mă uit la un nou serial, nou pentru mine..el este destul de vechi.Până acum am văzut patru episoade, mai ales că mă uit concomitent la Z Nation , Nip/Tuck şi American Horror Story sezonul 4.
O săptămână cât mai uşoară vă doresc.

Etichete: