joi, 13 februarie 2014

Head & Shoulders Menthol


   Am scris acum ceva timp despre acest produs, dar am scris doar trei rânduri şi îmi pare rău să nu vă povestesc despre el un pic mai mult.
 Am început să îl folosesc acum câţiva ani, după ce într-o vară am luat o ciupercă la mare care se numeşte "pitiriazis" ( o afecţiune  a pielii, care arată ca şi mătreaţa..pielea decojindu-se,iar în locul acela pielea rămâne deschisă la culoare, fiind vara când s-a întâmplat arăta ca un dalmaţian) şi  cremele încercate îmi rezolvau problema doar pentru o scurtă perioadă de timp. Fiind disperată  am cautat online "vindecarea", am fost mirată că un şampon poate face asta, dar după ce l-am încercat am rămas surprinsă de efectele lui asupra pielii ( pielea a încetat să se mai ducă), singura teama a fost că voi rămâne cu acele pete inestetice. 
     Între timp afecţiunea pielii s-a dus, lucru care s-a văzut cu desăvârşire abia în vara următoare când pielea s-a bronzat şi a căpătat aceea culoare uniformă.
 Trebuia să fac duş umezind zona afectată şi să aplic şamponul, se lasă să acţioneze astfel că pişcă la început, după care se clăteste din abundenţă cu apa.
    Acum am în baie acest produs şi deşi îl alternez cu altele, când se termină gelul de duş sau şamponul apelez la el. Desi este un sampon anti-matreata, nu stiu daca este eficient nu am astfel de probleme decât de la anumite şampoane , în schimb îmi place foarte mult mirosul şi acea senzaţie de răcoare pe care o lasă.
    Lasă părul moale  şi mătăsos, cu un miros foarte discret mentolat , ştiu că sunt persoane cărora nu le place acest miros, dar pe mine nu mă deranjează deloc.

Etichete: , , , ,