luni, 2 martie 2015

Instalife: Februarie

Și a mai trecut o lună, mai puțin și este primăvară deși cu temperaturile ridicate din ultimul timp se poate spune că primăvara a venit deja, cel puțin în zona de Vest.


     Februarie a fost o zi ușoară la lucru, cu o grămadă de zile de naștere așa că răsfățul culinar a fost la ordinea zilei. Fie că la lucru sau acasă am mâncat o grămadă de dulciuri junkfood, așa că la sfârșitul lunii februarie am început sî moderez mâncatul voi face o postare specială legată de cum mă pregătesc de primăvară.
Am început anul uitându-mă la The Good Wife, foarte multe episoade nu am văzut abia sunt la sezonul al doilea, am zile în care nu am chef să mă uit dar și zile în care nu mă pot dezlipi din fața lui.


Am promis solemn că nu îmi mai iau Cosmopolitan, și promisiunea a ținut o lună a doua nu am rezistat să nu îmi cumpăr deși nu am găsit mare lucru de citit în ea.


Una din dorințele vechi, această vopsea care la noi în țară are doar câteva nuanțe, în Ungaria sunt câteva rânduri printre care am găsit și culoarea mea preferată pe care o amestec cu blond altfel nici o șansă să nu îmi iasă.
 Încă nu m-am făcut, urmează zilele astea și revin cu postarea aferentă. 



Ultima zi din lună a fost dedicată shoppingului și m-am răsfățat puțin, unele produse chiar mi le doream de ceva timp altele mi-au stârnit interesul.Și astfel am mai adăugat două măști la colecție :)



Nu am apucat să merg la cinema (nu din lipsă de timp,dar al meu soț a spus că el nu vrea să vadă filmul) și m-am uitat acasă la el, mai fain în vârful patului și cu telecomanda în mână.