duminică, 3 mai 2015

Instalife: aprilie

Luni din nou, un nou început de săptămână dar și un început de lună..incredibil cât de repede a zburat timpul deși până la urmă de ce ma mir la mine săptămâna se numără de luni până vineri și tot așa.Vremea este tot mai ciudată , parcă nu este primăvară nu știu de ce dar mă așteptam la vreme frumoasă și căldură..sunt zile în care așa este și sunt zile în care este foarte frig.Plănuiam să fac multe în aprilie(să mut munții vorba mamei) dar timpul nu a ținut cu mine. A fost o lună plină de probleme mai ales la lucru, multe de făcut controale așa că mi-am cam petrecut luna într-un stres continuu.


A fost o lună în care am mâncat multe prostii dar și chestii sănătoase (alea sănătoase mai rar).M-am întors relativ la dependența mea de Cola, greu ce să fac. Dulciuri nici nu mai zic, nu există zi fără ceva dulce.


Luna aceasta am participat la două campanii, cea de la Buzzaar mi s-a părut ok, destul de scurt timpul ...dar cea de la Scholl a fost o campanie cam grea, și sper totuși să rămân cu pila dar rămâne de văzut.


Dacă tot a fost luna iepuralului am fost copleșită cu cadouri... 


Într-o zi frumoasă și un selfie, din el puteți deduce de ce nu îmi pun eu poze gen selfie, nu sunt deloc fotogenică și tot timpul mă strâmb...


Am încheiat luna cu cutiuța superbă de la Pick N Dazzle și rămân datoare pe viitorul apropiat vreau să fac o postare dedicată produselor Teez.
Vă doresc ca luna care urmează să fie frumoasă ca și voi și să faceți tot ce vă doriți.



Etichete: