luni, 5 ianuarie 2015

Q&A

Bună dimineața...
Astăzi vă invit să citiți răspunsul meu la întrebările voastre lansate pe Facebook....


Horga Iulia Când ai început să scrii pe blog și cum ai ajuns să faci asta?

Inițial mă gândeam de ceva timp să îmi fac canal de youtube, dar m-am gândit ca întâi să îmi fac blog să văd cum mă descurc și abia după să fac canalul. Stau acum să mă gândesc că mi-am făcut blog mai mult datorită Sandrei care avea blog, și mi se părea foarte interesant...am început prin a-mi umple timpul liber cu blogul și a-mi distrage atentia de la problemele de zi cu zi.

Raileanu Lavinia În afară de servici , cum îți petreci timpul ? 

În general îmi place să mă uit la seriale și filmele preferate în timpul liber, și de când s-a născut nepoțelul meu aș sta cu el 24  de ore fără să îmi dezlipesc privirea.


Ce îți place cel mai mult să faci în general?

În rest îmi place să colind magazinele, nu neapărat să îmi cumpăr ceva..ci să mă informez , să văd ce mă mai tentează să îmi cumpăr( am niște wishlisturi care nu se termină niciodată).

La ce nu ai renunța nici in "ruptul capului" ?

În materie de beauty....la măștile de față, cea mai mare obsesie a mea, iar la accesorii aș spune brățările mele printre care se află și cea de la Pandora

AnyTta Gaby -Conform caror detalii ai selectat blogurile din lista ta de lecturi pe care le verifici constant?

Primul detaliu ar fi conținutul, cred că am mai pomenit, dar urmăresc în proporție de 99 % doar bloguri de beauty. Am o grămadă de bloguri pe care le urmăresc cu gfc, pentru că mi se pare mai ok cum apar. Când deschid dimineața blogger citesc toate titlurile care mi se par interesante.

-Dacă un blogger este nerespectuos față de cititori/ alte persoane, sau are un comportament pe care nu îl agreezi, îi mai acorzi șanse, sau nu îi mai urmărești activitatea?

Sinceră să fiu, nu îl mai urmăresc....până la urmă suntem oameni și trebuie să ne respectăm reciproc, aici nu contează dacă ești în postura de blogger sau de cititor e un lucrul ce ține de bun simț.Până la urmă suntem oameni și trebuie sa ne comportăm ca atare, jignirile și injuriile nu au ce căuta.

-Te consideri o persoană optimistă?

Deloc,sunt cred că printre cele mai negativiste persoane de pe planetă ( glumesc , nu gândesc chiar așa vast)...da, sunt negativistă lucru care încerc să îl schimb.

Gabriela Catalina Ce îți place cel mai mult la cititoarele tale?!

Aici e greu să spun un răspuns, greuuuuu....:)
Ca orice blogger îmi plac cititorii activi , care comentează, lansează întrebări..vor să afle mai mult, dar acum să mă refer la toti (ai mei) ca sunt niște persoane respectoase ,și nu jignesc. Am o aversiune față de genul de oamenii care îi jignesc pe alții.

Daniela Ionela Iorga Care e tipul de postare preferată ?

Îmi place să citesc și să postez hauluri, mai ales că mai văd la alte fete lucruri noi care mă fac curioasă...și empties, pentru că restrânge în general mai multe postări.


Și la sfârșit, vreau să vă mulțumesc foarte mult pentru întrebări,pentru că sunteți active și vă îndemn să îmi puneți în continuare întrebări, chiar și aici la comentarii...:*