marți, 9 decembrie 2014

Hidratarea mâinilor cu Ivatherm

   Recent v-am povestit despre ultima gamă de la Ivatherm şi anume gama MULTIPERFORMANTA. Nu puteam să nu vă povestesc un pic cum mi se pare având în vedere că am ajuns să testez câteva produse din această gamă, dar astăzi vă vorbesc despre crema de mâini.




    Această cremă este un produs recomandat pielii uscate sau deshidratate ale mâinilor în urma acţiunilor factorilor externi cum este frigul, având în vedere că a venit iarna acest fenomen este tot mai des resimţit. 
Are efect nutritiv,reparator şi protector fiind un produs dedicat pielii sensibile şi nu numai.
Este un produs hipoalergenic, testat dermatologic şi nu conţine parabeni. Cantitate: 50 ml
Preţ :31,00 ron pe situl Ivatherm shop
Valabilitate: 12 luni de la deschiderea ambalajului
Deşi la început m-am gândit că are doar 50 de ml şi cu siguranţă îl voi termina repede, am observat că trebuie utilizat puţin produs şi efectul de hidratare rămâne suficient timp, astfel îl folosesc de două ori pe zi.
Are un miros discret, uşor floral care se simte foarte plăcut după aplicare.
Singurul lucru pe care l-aş schimba la acest produs ar fi capacul, mi-ar plăcea să aibă un alt tip de capac deoarece cel care se înfiletează mi se pare mai incomod.Dacă sunteţi curioase să încercaţi această cremă, am vazut-o la revista Unica daca îmi amintesc bine cu ambalajul full-size de 50 ml şi preţul parcă era 16,99 ron.

Etichete: , , , ,