miercuri, 8 aprilie 2015

Ceaiurile Fares Natural gusturi și impresii

Bună dimineața...
Astăzi m-am gândit să mai schimb puțin genul postării și să vă povestesc despre cele trei ceaiuri din gama Natural de la Fares. Când am citit despre ele m-a încântat faptul că nu au adausuri de arome,coloranți sintetici și nici alți aditivi. În ultimii ani am devenit foarte atentă la aceste detalii care până la urmă sunt importante,dacă te poți feri de ce nu.


Am să încep cu ceaiul care m-a cucerit din prima deși chiar nu mă așteptam, este vorba despre Aroma florilor, ceai indulcit natural cu plante. Eu nu beau ceaiul cu zahar, e un obicei pe care îl am de copil, nici cu miere nu îmi place deoarece ador să simt aromele. De la prima înghițitură am simțit acest ceai ca dulce, nu foarte tare dar cât să simt .


 A băut și colega mea și ca și mine ea bea fără zahăr a treia persoană careia îi place dulce m-a întrebat ce am pus că e dulce, sincer...nimic.Eu cred că, extractul de stevie este cel care îi dă acel dulce
Ingrediente: coji de lime, frunze de rooibos, flori de muşeţel, flori de hibiscus, scorţişoară, fructe de cardamom, vanilie, extract de Stevia rebaudiana, ulei esenţial de mandarine, ulei esenţial de lămâie, ulei esenţial de portocale, flori de iasomie, flori de portocal.
Ceaiul nu are calorii și nu crește nivelul glicemiei, astfel nu are contraindicații și poate fi consumat de oricine.


 Pe locul al doilea este ceaiul 1001 de Seri ceai cu petale de trandafiri ,un ceai foarte căutat ceva timp și găsit doar pe siteul oficial Fares. Are un miros intresant, parcă îmi aduce aminte de un parfum dar cel mai pregnant mi se pare mirosul de scorțișoară. Ideal de băut seara, când mă relaxez în fața calculatorului.
 Ingrediente: flori de hibiscus, scorțişoară, rădăcină de cicoare, coji de lămâie, frunze de rooibos, petale de trandafir 5%, vanilie, rizomi de ghimbir, fructe de cardamom, cuişoare, ulei esenţial de mandarine, ulei esenţial de trandafir 0,3%.

  Pe locul trei este Lumina diminetii ceai cu cicoare , eu nu beau cafea decât foarte rar și în cafea pun zahăr așa că am înlocuit și puțin cafeaua cu ceaiul de cicoare. Îmi povestea mamă că în tinerețe când nu era cafea(cum se găsește astăzi) a băut apă cu cicoare, ceea ce era considerat un fel de înlocuitor. Gustul este vag a cafea și este foarte plăcut .
Ingrediente: flori de hibiscus, rădăcină de cicoare 30%, rădăcină de lemn dulce, scorţişoară, ulei esenţial de portocale , ulei esenţial de  lămâie, ulei esenţial de mandarine.
Fiecare cutie de ceai conține câte 20 de pliculețe a 2 grame , ambalate individual .

Din aceeași gamă mai fac parte câteva ceaiuri: 


Etichete:

Campania Scholl Velvet Smooth de la Buzzstore

   Campania cu numărul doi de acest an de la BuzzStore, o campanie care m-a tentat prea mult încât nu am ezitat și m-am înscris. 
Recunosc că îmi doream de ceva timp să încerc pila electrică așa că atunci când am primit mail că am fost selectată m-am bucurat. 





Ce am primit în colet: 
  • 1 x Pila electronica  Scholl Velvet Smooth Diamond Crystals
  • 5x broșuri informative
  • 1x Velvet Smoth Intensiv Serum
  • regulamentul pe care am apucat să îl citesc de la un capăt la altul, condițiile mi se par destul de ușor de respectat
Să înceapă testarea......