luni, 13 iulie 2015

Pacifica Waikiki Pikake

       Pacifica este un brand la care mă uit de ceva timp cu jind, dar având în vedere că am prea multe parfumuri a rămas doar pe lista mea "nematerializată" până recent. 
La noi nu prea am auzit de ei, doar prin clipurile de pe Youtube, unde vezi o grămadă de produse unele care acolo și rămân pentru că la noi nu apar.Ce este diferit la acest brand...
Au parfumuri vegane....ceea ce mi se pare interesant, cred că este primul despre care am auzit că este așa...nu zic că nu ar fi și altele dar dacă nu li se face reclamă nu am de unde să știu.Pe lângă faptul că este vegan, parfumul nu conține parabeni, ftalati,gluten,benzen,minereuri naturale,nitro mosc,propylen glycol, GMO și nu a fost testat pe animale.



Eu am ales să încerc un parfum roll-on pentru a-l ține în poșetă deși există și solid , inițial pe acela l-am și vrut dar după am stat să mă gândesc că acest sistem de dozare este mai practic.
Mirosul este fantastic și provoacă dependență cu siguranță..și a Hawaii, un loc pe care sper să îl vizitez cândva.Mi-a fost un pic dificil să aleg acest parfum, mai ales că pe site sunt mai multe feluri dar descrierea lui m-a convins. Este dulce și fresh în același timp și durează câteva ore bune.
Ingrediente:alcool denat(alcool din cereale),amestec cu uleiuri esențiale și naturale, apa


Preț:72 ron și poate fi achiziționat de pe siteul Rangali.ro
Cantitate:10 ml

Etichete: