miercuri, 20 mai 2015

Look update de la Nivea

NIVEA urmează trendul verii 2015, dar şi trendurile globale orientate către protecţia mediului și implementează un update de look pentru ambalajele tuturor produselor de îngrijire a tenului începând cu cremele de față NIVEA
În acest mod, NIVEA îşi manifestă grija nu doar pentru piele, ci şi pentru mediul înconjurător, printr-un design inovator şi eco-friendly al borcanelelor de cremă de față, confecţionate acum dintr-un material plastic ce are proprietatea de a reduce, în timp, amprenta de carbon a produselor. 





Alege crema de zi potrivită în funcţie de nevoile tenului tău și urmează trendul eco!
NIVEA îţi propune trei creme de față diferite, cu o textură ușoară, perfectă pentru anotimpul cald!

 
Tenul normal se va împăca perfect cu crema hidratantă de zi NIVEA deoarece aceasta cremă are o textură uşoară, neuleioasă, şi protejează eficient pielea împotriva factorilor externi. Crema NIVEA are o absorbţie rapidă, crema de zi hidratantă fiind îmbogăţită cu Vitamina E şi tehnologia Hydra IQ, care ajută la hidratarea în profunzime a tenului. Factorul optim FPS 15 protejează tenul împotriva razelor UVA, prevenind îmbătrânirea prematură.
Dacă ai tenul gras, crema matifiantă de zi NIVEA ți se va potrivi în mod sigur. Îmbogăţită cu extract de alge marine şi tehnologia Hydra IQ, crema matifiantă NIVEA are o formulă ce controlează sebumul, hidratează intensiv fără a încărca porii şi reduce aspectul lucios al tenului.
Crema de zi nutritivă NIVEA este special creată pentru nevoile tenului uscat şi sensibil. Uleiul natural de migdale şi tehnologia Hydra IQ din crema NIVEA hidratează intens şi consolidează bariera naturală a pielii, prevenind deshidratarea. Sistemul special de protecţie UVA, în combinaţie cu FPS 15, previne îmbătrânirea prematură a tenului. 
 
SFAT NIVEA: Este indicat să aplici make-up doar după hidratarea cu o cremă de zi, potrivită tenului tău. Astfel, tenul tău va fi protejat eficient împotriva razelor solare și va avea un aspect uniform, perfect pentru a fi o bază de machiaj.

Etichete:

Review: Garnier Skin Naturals Purifying Pads + mic concurs

    În ultimul timp obsesesia mea pentru brandul Garnier a luat proporții expansioniste și am devenit maniacă cu gama Pure )asta bineînțeles pe lângă produsele pentru îngrijirea părului). Din păcate din această gamă se găsesc puține produse , dar noroc cu magazinele online că altfel nici nu visam să încerc acest produs poate eventual dacă îmi comandam de pe ebay ceea ce mi se pare cam complicat și cam costisitor mai ales că de cele mai multe ori transportul costă mai mult decât produsul în sine. 


Gama Pure este dedicată tenului cu imperfecțiuni care  cu ajutorul ingredientelor naturale ajută la combaterea lor.Este o gamă care dacă este folosită timp îndelungat, chiar face diferența(bineînțeles că asta diferă de la o persoană la alta).




Preț:15 ron și poate fi achiziționat de pe MagazinulTau.eu
Valabilitate: 3 luni de la deschidere

Cutia vine sigilată, iar odată desfăcută se simte un miros foarte puternic mentolat înăuntru sunt 56 de dischete care seamănă un pic cu cele demachiante deși sunt mult mai subțiri și au o textură și un aspect diferit.


 
Ele sunt dedicate zonei T, promițând să elimine excesul de sebum pentru 5 ore. Sună promițător zic eu, mai ales că eu am probleme cu luciul  pe frunte,pe nas și bărbie mi se comportă ca și cum aș avea tenul normal.În din prima seară am aplicat  pe toată față și nu recomand decât zona T ( eventual dacă aveți tenul gras poate se poate aplica,altfel simtiți zonele uscate parcă se strâng). Primul efect pe care l-am observat a fost dimineață, fruntea mea lucea dar foarte puțin, m-am gândit că asta e grozav...m-am machiat și am plecat la lucru să constat că după 9 ore fruntea mea arăta la fel de bine , nu lucea și pudra era la locul ei(lucru care nu se întâmplă decât dacă foloseam setting spray).Al doilea luru pe care l-am observat destul de repede este că au început să îmi apară mai puține coșuri pe frunte, problema pe care o am datorită părului ...dar acest produs a eliminat această problemă. 


Pentru că mă înțeleg bine cu acest produs și pentru că are un preț bun, cu siguranță îl voi reachiziționa




În cazul în care sunteți curioase să încercați acest produs îl puteți câștiga urmând câțiva pași simpli:

-like paginilor MagazinulTau.eu și All that beauty things
-share public acestui concurs
-lăsați un comentariu cu linkul de la share
Concursul începe azi:21.05.2015 și se încheie în 27.05.2015(inclusiv) urmând ca în 28.05.2015 să anunț câștigătorul extras cu random.org.
Succes!