joi, 5 februarie 2015

Noua gamă de la Farmec: Gerovital Happiness





   Noua linie este destinată persoanelor cu vârste de peste 16 ani, dar și femeilor mature, pentru o îngrijire de bază. 
Gerovital Hapiness conține trei subgame dedicate diferitelor tipuri de ten: 


Gerovital Happiness Zmeură pentru tenul normal
 
Produsele îmbogățite cu extract de zmeură sunt indicate pentru îngrijirea tenului normal, care are nevoie hidratare pe tot parcursul zilei. Alături de extractul de zmeură, produsele din această subgamă conțin Aquaxyl, vitamina E, Lipomoist și ulei de măsline, care îmbunătățește funcția de barieră a pielii, revigorează tenul și au un efect protector antioxidativ.



Gerovital Happiness Afine pentru tenul mixt-gras 
 
Extractul de afine conținut este ideal pentru tenul gras sau mixt, caracterizat de o piele lucioasă, pori dilatați și puncte negre. Bogat în vitamina C, extractul de afine reglează secreția de sebum, matifiază pielea și are un efect antioxidant. Sebarylul, Aquaxylul, uleiul de măsline și Sepitonic M3 completează principiile active care au rolul de a întreține tenurile grase, tenul devenind hidratat și plin de prospețime.





 Gerovital Happiness Caise pentru tenul uscat
 
Subgama Gerovital Happiness Caise este special concepută pentru a asigura o îngrijire optimă tenului uscat, care are nevoie de un plus de hidratare și remineralizare. Pe lângă de extractul de caise, produsele sunt îmbogățite cu ulei de avocado, ulei de măsline, Aquaxyl, vitamina E, toate acestea având rolul de a hrăni, a regenera și de a hidrata tenul uscat.
Toate produsele au formulări ușoare, sunt lipsite de parabeni, iar parfumurile sunt hipoalergenice.

Această gamă se găsește în  prima fază pe site :GEROVITAL Happiness.
 În următoarele două săptămâni vor apărea în toată țara, în toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil cosmetic din țară.

Un post Tv pentru toată familia

    Copilărie...un cuvânt distant, demult trecut și totuși amintiri plăcute. Dacă m-aș pune cineva  să punctez în câteva cuvinte ce îmi amintesc de atunci aș răspunde foarte simplu: ciocolată, joacă și desene animate. Primul lucru pe care îl făceam după ce veneam în fiecare zi de la școală și îmi terminam temele întotdeauna aveam voie să fac ce îmi doresc și în marea majoritate a timpului îmi plăcea să îmi petrec timpul în fața televizorului  uitându-mă la desene. Nu aveam foarte multe opțiuni atunci și nici programe Tv dar am avut o "iubire" foarte mare pentru desenele Tom și Jerry. Din această pasiune a mea părinții mi-au luat de toate de la jucării, casete video până la tapet și aștenuturi.


Timpul a zburat, viața s-a schimbat dar pasiunea pentru desene animate a rămas la fel...mă uit la fel , cu multă plăcere deși timpul este mult mai puțin de câte ori am ocazia și găsesc Tom și Jerry. Cu siguranță va rămâne preferatul meu deși știu toate episoadele pe de rost( încă de când încep), sunt la fel de haioase deși poți să le vezi de 1000 de ori și să tot nu te plictisești de ele, indiferent de vârstă.
Până la urmă vârsta noastră  este doar un număr, întotdeuna vom avea copilul din noi și micile plăceri ale copilăriei.

Pentru Tom și Jerry dar și pentru alte desene animate puteți vizualiza Boomerang