miercuri, 5 noiembrie 2014

Gloves In A Bottle,destinat îngrijirii mâinilor, corpului şi a feţei....

Recent am intrat în posesia unui produs despre care nu am auzit până în momentul de faţă ,este vorba despre un produs destinat îngrijirii corpului, fetei/ten si a mainilor  altfel.
De ce altfel?...
Pentru că nu se comportă ca o cremă normală pătruzând în piele şi hidratând ci face mult mai mult de atât.




Ce este Gloves In A Bottle...

O loţiune protectoare care pătrunde rapid în piele  creând un strat protector, de la asta se trage şi numele produsului.
 Este un produs hipoalergenic şi non-toxic.
 Acesta este un produs destinat pielii uscate , dar chiar dacă nu vă confruntaţi cu această problemă produsul este  foarte bun în tratarea unor diferite boli de piele precum:
  • eczeme
  • dermatită
  • psoriazis
  • piele crăpată
  • alergii la latex
  • alergii ale pielii
  • piele cu probleme
Produsul comportându-se ca un scut împotriva reacţiilor faţă de anumite substanţe sau produse care cauzează aceste boli de piele.



Foarte interesant la acest produs este că , chiar dacă vă spălaţi pe mâini acesta este rezistent la apă şi eficacitatea lui este de patru ore, ceea ce înseamnă că trebuie reaplicat pentru ca protecţia conferită de acest produs să fie continuă.
Produsul vine într-o sticlă de plastic, prin simpla apăsare a capacului se deschide având un sistem de dozaj practic. 
Crema este albă şi un pic mai lichidă decât o cremă obişnuită,nu trebuie folosit prea mult produs deoarece este foarte spornic.Intră repede în piele , lăsând mâinile catifelate nefiind deloc lipicios aşa cum lasă senzaţia unele creme de mâini.
Deşi nu are parfum acest produs are un miros propriu, mie mi se pare că a lămâie.
Dacă doriţi să achiziţionaţi acest produs , puteţi alege una dintre cele trei variante de pe site, o sticlă în mărime full size are 240 de ml sau mai multe , astfel preţul este mai convenabil.


Pentru mai multe detalii despre acest produs şi pret  puteţi accesa siteul oficial   

Etichete: , , , ,