marți, 18 noiembrie 2014

Lapte demachiant purificator pe bază de apă termală antioxivita şi vitamina E

  Sunt produse de care nu ma despart , şi sunt produse de care mă despart fără nici un regret. Prin prisma faptului că am acest blog am ajuns să testez multe produse unele achiziţionate de mine, altele primite . Dintre produsele mele preferate de care nu m-aş fi despărţit era demachiantul de la Farmec, nu îmi lipseşte niciodată şi întotdeuna am unul în plus asta până recent când am descoperit un nou produs. Este vorba despre Lapte demachiant purificator pe bază de apă termală antioxivita şi vitamina E .El face parte din gama Beautiful Cosmetics, gama are mai multe produse cu diverse întrebuinţări.



Despre Produsele Beautiful Cosmetics...
Unul din ingredientele care stau la baza acestei game este apa termală din zona balneoclimatelică Baile Felix, şi o combinaţie de uleiuri vegetale emulsia a fost îmbogăţită cu AntioxiVita şi vitamina E, lângă care s-au alăturat şi uleiul de iris şi lotus.
AntioxiVita este cel mai putenic oxidant de pe piaţă,  având o formulă concentrată este un produs 100% natural din sâmburi, pielită şi rahis de struguri atenţi selectionaţi.
Laptele demachinat curăţă, purifică şi hidratează pielea fiind recomandat până şi celor mai sensibile tenuri.
Este un produs care nu conţine parabeni. 
 Am testat şi învârtit pe toate părţile acest produs, nu i-am găsit absolut negativ. În primul rând mi-a plăcut ambalajul cu pompă , comparat cu ce foloseam înainte aceasta este foarte practic. 
O singură pompă ajunge pentru două dischete demachiante, numărul acestora diferă în funcţie de câte produse am aplicat pe faţă.



Produsul are o culoare interesantă, îmi aduce aminte de vremea când bunicii mei făceau must acasă şi când terminat de băut mustul rezultat din stoarcere pe cană rămânea aşa o culoare.
 La miros l-aş asemăna cu drojdia, oricum nu este un miros deranjant.



Cantitate:200 ml
Valabilitate:24 de luni de la deschiderea ambalajului
În cazul în care doriţi să achiziţionaţi acest produs sau oricare alt produs o puteţi face AICI 

Etichete: , , ,