marți, 27 ianuarie 2015

Me Time Tag

   Am văzut acest tag la fetele de pe blogosfera și mi-a plăcut așa că atunci când Ramo de la beautyinsider m-a nominalizat am fost tare încântată. 
You now i like tags :)

 
1.  La ce te uiți sau ce citești?

Ador să mă uit la seriale, urmăresc câteva  și mă abțin cu greu să aștept să se strângă câteva episoade. Tocmai am terminat House of Cards, și aștept continuarea. Momentan mă delectez cu Supernatural sezonul 10, dar cu moderație să țină mai mult.
La tv mă uit rar, încerc să evit știrile pentru că m-am săturat de prostiile pe care le văd acolo, așa că atunci când totuși apuc tv și nu ma "bat" pe telecomandă cu soțul meu prefer să mă uit la TLC toate emisiunile nu am preferințe si la Paprika Tv deși nu gătesc decât rar și mâncăruri banale, îmi place să mă uit la alții cum gătesc.

2. Ce porți?
Leggins si tricou, iar pentru că e iarna ciorapi... nu mai port pijamale de o grămadă de ani, leggins mi se par mai comozi.

3.  Care sunt produsele pe care le folosești?
Îmi place să mă relaxez cu o baie cu multă spumă, aprind lumânarea de la Yankee Candle și dau drumul la Eminem. Poate multora li se pare muzica lui zgomotoasă și cu limbaj neadecvat, dar mie îmi place...într-adevăr albumele lui vechi. În cazul în care totuși nu am chef de muzică, iau telefonul și mă uit la filme pe youtube, însă nu înainte de a mă uita pe Instagram.

4. Care este oja preferată la momentul de față?
M-am îndrăgostit de când am vazut-o de oja primită în cutia Pick N Dazzle , are și un nume așa drăguț :Chain of stones

5. Ce îți place să mănânci sau să bei?
Sunt mare fan ceai, de toate felurile deși de câte ori merg să îmi cumpăr mă uit să nu aibă coloranți de nici un fel și nici arome...am piticii mei :)

6. Care este lumânarea preferată la momentul de față?
E de la Yankee Candle și se numește Snow în Love..o ador are un miros atât de plăcut chiar și atunci când nu este aprinsă.

7. Îți petreci din timpul tău singură afară?
Sinceră să fiu nu prea, pentru că nu am timp decât când deja este înserat afară și nu îmi place deloc întunericul și singură pe întuneric..brrrr 

8. Te-ai duce la film singură?
Nu, și nici nu am fost niciodată singură. Singurul loc unde îmi place singură este la cumpărături..în rest nicăieri .

9. Care este magazinul online preferat?
Dacă spun Iherb se pune? În rest de la noi îmi place Dolly Skin, Elefant....

10. Vrei să mai adaugi și altceva? Ce altceva mai faci?
Nu am ce adăuga din păcate duc o viață normală și plictisitoare, în fiecare zi în afară de weekend fac întotdeuna același lucru: casă-lucru-blog-casă....plictisitor.

Și a venit momentul să nominalizez și eu..păi invit pe Alina de la Alina lui Brumarel, Alina de la   My chic lifestyle ,  Irina de la Oglinda, oglinjoara
și Zuza mea Anyta de la anytagyosmakeup.blogspot.ro