marți, 10 martie 2015

In love with Garnier Olia

     De când a apărut gama Olia de la Garnier mi-am dorit să o încerc, mi-a plăcut reclama foarte mult am citit multe păreri pozitive singurul impediment nu găseam culoarea dorită,de aceea am și crezut că gama are puține nuanțe. Săptămânile trecute am fost până în Ungaria unde am intrat întru-un Rossmann și uitându-mă pe la vopsele(am plecat din start cu ideea că vreau să îmi cumpăr o vopsea care la noi se găsește) văd un stand numai cu vopsele Garnier Olia.
Primul gând: cu siguranță sunt puține nuanțe,ca și la noi ..când mă uit patru rafturi cu câte șapte rânduri și toate diferite (în total gama are 35 de nuanțe). 
Recunosc că mi-am frecat mâinile de încântare mai ales că erau și la reducere, în banii noștri undeva la 16 ron...nu mai știu cât costă la noi în magazin, deși m-am uitat dar a trecut prea mult timp de atunci.

  Gama Olia nu conține amoniac și are  60 % uleiuri benefice pentru păr, care fac mai mult decât doar să hidrateze.

Produsul promite:
  • o culoare vibrantă chiar dacă nu conține amoniac
  • culoarea după colorare îmbunătățește calitatea părului care devine mai lucios și mai moale
  • 100% acoperire a părului alb
În fiecare cutie se află: un revelator , o cremă colorantă, balsam , o pereche de mănuși și intrucțiuni de folosire.
Mi-a plăcut de la început 7.40 dar am învățat că nu iese datorită părului meu închis la culoare așa că întotdeauna amestec cu blond din aceași gamă.
M-a vrăjit mirosul foarte plăcut, în trecut m-am vopsit cu vopsea fără amoniac dar datorită faptului că am mult păr alb nu îl acoperea  și am trecut la vopseaua cu amoniac.


Rezultatul, o nuanță superbă, acoperire a părului alb în proporție de 100%.Chiar a meritat și cu siguranță când merg din nou în Ungaria o să îmi fac stocul pentru câteva luni, mai ales că m-am vopsit pe toată lungimea și de acum trebuie doar la rădăcini să mă fac.
Voi ați încercat Olia?

Mai sunt câteva zile până la Cosmobeauty 2015


Martie a fost mereu luna în care am fost răsfățate! Anul acesta dublăm răsfățul cu o doză puternică de COSMOBEAUTY! Dacă vei participă și tu la eveniment ( SALA POLIVALENTA, 13-15 MARTIE) vei beneficia de cele mai mari reduceri la produsele cosmetice și de cele mai noi și interesante tratamente.


Iată doar cateva dintre produsele cosmetice pe care trebuie să le achiziționezi de la COSMOBEAUTY:

1. Geluri UV si Oje Permanente- Gel Lacuri Cupio

De o calitate germană garantată, Gelurile profesionale UV nu afectează deloc unghia, conțin doar substanțe care nu dăunează unghiilor și sunt foarte rezistente. 

 

Din ce în ce mai populare, ojele semipermanente sunt de o calitate superioară, cu o rezistență îndelungată, până la 9 săptămâni.

2. Accesorii pentru manichiură și Pensule Make-up

Produse Cupio care nu trebuie să lipsească de pe masa unui profesionist, cu un raport calitate/ preț excelent. Pensule profesionale de care are nevoie orice make-up artist pentru a realiza machiaje impecabile. Sunt special concepute pentru o aplicare ușoară și precisă.

3. Gel de curățare cu 8 uleiuri CLARENA

Îndepărtează cu precizie și delicat machiajul, oferă echilibru la nivelul hidrolipidelor și lubrifiază pielea.


Conține:

  • Ulei de avocado
  • Ulei de struguri
  • Ulei de migdale
  • Ulei de macadamia
  • Ulei de porumb
  • Ulei de floarea soarelui
  • Ulei de susan
  • Scualan de măsline
  • Bisabolol

4. Concentrat de șarpe

Slăbește și inhibă crampele musculare, reduce adâncimea ridurilor și previne formarea de riduri noi.

 Este un produs ideal pentru netezirea și întinderea pieli. Îl puteți găsi la standul Clarena.

5. Masca reparatoare cu extract de melc

Regenerează și reduce inflamațiile, accelerează procesul de vindecare și elimină cicatricile. Perfect pentru persoanele care au suferit de acnee și acum vor să elimine semnele vizibile ale acesteia.



Tu ce vrei să îți cumperi de la COSMOBEAUTY ( SALA POLIVALENTA, 13-15 MARTIE)?