vineri, 14 noiembrie 2014

Samples from Buff'd Cosmetics

Aştept acest set de mostre de ceva timp, la un moment dat mă gândeam că s-au pierdut până când într-o seară de vineri când am mers la poştă şi striga doamna după mine că a găsit un plic şi că este al meu. Nu mă mai gândeam că vor ajunge vreodată la mine aceste mostre dar când am desfăcut plicul, surpriză.



Produsele  Buff'd Cosmetics....
Sunt făcute doar din minerale pure şi pigmenţi, nu conţin substanţe iritante şi toxine care afectează pielea în mod negativ.
Mi se pare foarte interesant că acest brand este ca exemplu ei trimit mostre(celor care au blog) astfel încât  să încerci produsul şi dacă îti place să achiziţionezi full-size, tot pentru clienţi au sistem de refill, trimiţând produsul în punguţe astfel se evită atât ridicarea coletului(produsul se pune în plic cu timbru şi el este aruncat direct în cutia poştală) dar şi eventualele taxe vamale.
    Am primit două farduri de ochi satinate, un mov deschis care se numeşte Gracious şi are o nuanţă pală, cum nu sunt adeptul nuanţelor "ţipătoare" cred că mă voi împăca bine cu ea.



A doua nuanţă se numeşte Mousy şi este un maro, acesta clar m-a cucerit îmi aduce aminte foarte bine de un pigment de la MAC pe care l-am avut acum câţiva ani .



Dintre cele două blushuri Haut îmi place cel mai mult, Chilled e cam roz pentru gustul meu.





Două mostre de pudră minerală , una Neutal Medium-Light şi una Beige Medium-Light amândouă arată foarte bine, m-am gândit prima dată când le-am văzut că nu mă voi prea înţelege cu ele ca şi nuanţă dar sunt bune.


Ultimul pliculeţ m-a pus pe gânduri, oare am folosit vreodată iluminatorul praf Candlelight...oare nu...Eh mi-am amintit, nu! 



Am evitat să folosesc iluminator din acelaşi motiv că nu am nici trusă pentru conturarea feţei. Nu le consider inutile dar cum niciodată nu m-am complicat să mă machiez singură , când vreau ceva complicat merg la cineva profi. 
Dacă sunteţi curioase le puteţi vizita siteul care este foarte bine organizat ,cu poze clare şi nu uitaţi că le puteţi încerca înainte de a le achiziţiona( asta in cazul in care aveti un blog).

Etichete: , , , , , , ,