sâmbătă, 5 septembrie 2015

Răsfaț la ceas de seară sau cum decurge o seară perfectă de weekend

Pentru că este sâmbătă și este primul început de weekend relaxant după o grămadă de evenimente m-am delectat toată ziua cu plimbare prin mall și un pic de shopping așa că m-am întors destul de târziu și am decis că este momentul să mă răsfaț un pic mai mult.
Așa că am scos cutia cu produse speciale și am început să îmi aleg produsele așa că vreau să vă arăt alegerile mele și cum le-am folosit pe pași.



Demachiere
Câteodată mă machiez câteodată nu, în weekend în general prefer un machiaj natural sau deloc asta depinde dacă ies sau nu din casă și depinde până unde. Pentru că am mers la mall m-am machiat minimalist așa că m-am demachiat corespunzător, după care mi-am spălat față cu clenserul preferat astfel tenul a rămas curat.



Masca de față
Am cam multe, recunosc dar am un program de folosire bine pus la punct, de cele mai multe ori folosesc masca de la Paula's Choice dar câteodată pe lângă mai folosesc încă una și cum astăzi este sâmbătă și sunt singură acasă, am folosit două .Avantajul este că atunci când aștept să acționeze măștile mai fac câte ceva sau pur și simplu să stau cu telecomanda în mână și să schimb programele în voie (oricum știu încă de la început că tot la TLC mă opresc) până când trebuie clătită masca.



Pentru a fi mai eficientă am preferat să clătesc masca sub duș, așa am întins mână după săpunul negru cu esență de neroli (portocal amărui). Un produs care încă de când a ajuns mi s-a părut interesant. Interesant mi se pare că deși este un săpun negru, după cum se vede și din imagini nu este chiar așa ,are o culoare mult mai deschisă. Mi-am dorit de mult timp să încerc acest gen de produs mai ales că am citit multe lucruri pozitive.Am pus acest produs la categoria special pentru că poate fi folosit atât ca și un săpun obișnuit dar poate fi folosit ca un tratament:se ia o cantitate mică care se aplică pe piele  se lasă să acționeze câteva minute după care se clătește cu apă caldă. Pentru un efect exfoliant este recomandat utilizarea unui burete mai dur, eu așa îl folosesc și ador efectul pe care îl are asupra pielii:pe lângă faptul că pielea rămâne catifelată, săpunul nu usucă deloc pielea datorită ingredientelor sale beneficii și rămâne acel miros de portocală câteva ore bune. Cantitatea unei cutii este de 200 ml dar ajunge mult timp deoarece trebuie folosit puțin produs, valabilitatea este de 6 luni de la deshidere, iar prețul este destul de prietenos:38 ron el poate fi achiziționat de pe siteul arganmaroc.ro
Tip:este foarte eficient dacă doriți o epilare rapidă, ajută lamă să alunece fără probleme și am observat că nu usucă pielea deci recomand să încercați.



Tonifiere tenului
De ceva timp am înlocuit apa micelară cu tonicul astringent care conține alcool.Tolerez destul de bine produsele pentru ten care conțin alcool și care dupî ce am experimentat cu ele am observat că tenul meu se comportă foarte bine mai ales atunci când este foarte cald afară. Pasul acesta elimină cu succes orice urmă de mască rămasă încă pe ten și rămâne un senzație de prospețime. Din păcate acest produs nu se găsește la noi fizic, eu l-am primit în cutia de Pick N Dazzle.

Voi cum vă relaxați în acest weekend?