sâmbătă, 7 februarie 2015

Sfaturi pentru îngrijirea foliei auto

La ora actuală, pe piața de specialitate există o serie de producători ce sunt renumiți pentru calitatea foliilor auto pe care le realizează. Dintre aceștia, am ales pentru azi câteva sfaturi venind din partea Oracal (pentru mai multe informații puteți descărca materiale legate de utilizare și mentenanță). Găsești folii auto Oracal la Pin.ro, pentru orice aplicații.



  • Foliile auto trebuie curățate de sus în jos, iar ulterior e necesară limpezirea lor cu apă curată.
  • Spălați graficele și colantarea cu un detergent mediu - testați totuși pe o porțiune mai mică soluția, înainte de a o aplica pe întregul vehicul.
  • Pentru uscare se recomandă fie uscarea cu aer cald, fie folosirea unor microfibre.
  • Oracal recomandă spălarea cu apă sub presiune doar atunci când nu există nicio altă modalitate de curățare. Asigurați-vă că temperatura apei este situată între 19 și 25 grade Celsius și țineți unda de apă la un unghi de 45 de grade. Nu aduceți furtunul la mai puțin de 40 de centimetri de mașină. Presiunea apei nu ar trebui să depășească 800 psi. Nu pulverizați mai mult de 30 de secunde într-un loc.
  • Pentru petele greu de înlăturat folosiți o cârpă din microfibră și alcool isopropil sau o soluție pe bază de citrice.
  • Dacă spălați mașina cu mâna, se va folosi un furtun de grădină , o găleată curată, detergent mediu, cârpe de bumbac și microfibră, bureți. Curățați suprafața de sus în jos și asigurați-vă că folosiți suficientă apă pentru limpezire.

Pentru o gamă variată de folii de colare auto, alege soluțiile Pin.ro - găsești aici folii auto de diferite tipuri, din seria ORACAL a cunoscutului producător Orafol.

Etichete: