vineri, 13 martie 2015

5 motive sa vii la COSMOBEAUTY

Evenimentul pe care il astepti a inceput! Cosmobeauty s-a deschis oficial astazi, 13 martie la ora 9:00 la Sala Polivalenta, si te asteapta si pe tine cu sute de reduceri, expozanti si prezentari deosebite. Pana acum te-am tinut la curent cu toate noutatile iar astazi iti propunem 5 motive pentru care trebuie sa vii URGENT la Cosmobeauty!

  1. Reduceri, reduceri, reduceri
Nu se compara nimic cu senzatia pe care ti-o ofera gasirea unui produs pe care ti-l doresti cu 50% discount, nu-i asa? Ei bine Cosmobeauty te rasfata cu o multime de rediceri substantiale oferite de expozantii sai.

  1. Gama larga de selectie
Cred ca ai vazut deja lista expozantilor si ai fost ca si noi impresionata, practic vei gasi la Cosmobeauty tot ce iti poti dori in materie de beauty si chiar mai mult. Noi asteptam cu nerabdarea lansarea primului tratament organic de indreptare  permanenta a parului dar si sa descoperim prima vopsea-tratament  profesionala organica. We love organic!!!

  1. Frumusetea vine din interior
Cosmobeauty va gazdui si  o prezentare  inedita pentru campania  umanitara Creativitatea vine din interior - o provocare pentru  haistylisti de a coafa legati la ochi. Fondurile stranse vor fi donate Asociatiei Nationale de Nevazatori. Te vei alatura sit u unei cause nobile prin participarea ta.
  1. Meet the bloggers
Vrei sa ii cunosti mai bine pe bloggerii tai preferati atunci poti sa ii cunosti in cadrul prezentarilor de sambata si duminica ( ora 14:30 respectiv 12:00) din cadrul Bloggers Corner. Vei afla noile trenduri si cele mai interesante detalii despre viata de blogger.
  1. Festival al prezentarilor
De vineri pana duminica scena Cosmobeauty te asteapta cu cele mai interesante prezentari si concursurile la care nu trebuie sa lipsesti! Vino sa ii vezi la lucru pe Cristina Grama, Eva Czikai, Oxana Novacovici si multi altii.



Cred ca te-am convins, nu-i asa? Cosmobeauty te asteapta de la 9:00 la 18:00 de sambata pana duminica ( 13-15 martie) la Saa Polivalenta ( Parcul Tineretului). Ne vedem acolo?