luni, 2 decembrie 2013

De ce îmi place Tangle Teezer!

    Am auzit despre Tangle Teezer cu mult timp în urmă, şi tot mi-am dorit să mi-o achiziţionez ,  dar abia acum am reuşit şi eu să intru în posesia uneia .
   Am ales albastru, dar există o varietate de culori şi puteţi alege între Salon Elite ( ceea ce am ales şi eu) sau Compact Styler(care are nişte modele foarte drăguţe).
   Părul meu este destul de capricios şi suportă greu schimbările, de aceea mi-a fost teamă de această perie, care în final a ajuns să îmi placă de la prima utilizare.
Este o perie din plastic, perii sunt de diferite dimensiuni, flexibili şi moi care alunecă la fel de uşor atât prin părul uscat cât şi prin cel umed.
Preţ:50 ron


   Avantaje:
-are o mărime potrivită;
-nu rupe părul chiar dacă este ud;
-nu îl agresează;
-nu electrizează părul;
    
        Mai jos puteţi vedea  Tangle Teezer şi ce foloseam înainte....


     Am folosit Tangle Teezer pe jumate din cap, iar pe cealaltă jumate peria normală...părul a fost ud şi rezultatul este destul de evident.

Şi rezulatul pe părul uscat...

        Pe lângă minunatele produse de la Tangle Teezer pe siteul lor puteţi găsi şi extensii păr natural.
 Pe mine mă tentează de mult să le încerc şi chiar au un preţ convenabil comparativ cu alte siteuri.

Culoarea aleasă se potriveşte culorii mele şi sunt de tip clip on, simplu şi repede de la un păr scurt la unul lung şi frumos.


Sageco Concept este un magazin online ce comercializează extensii din păr natural. De asemenea, începând din anul 2012 este unicul reprezentant oficial în România al brand-ului Tangle Teezer, iar din anul 2013 şi-a adăugat în portofoliu, tot ca şi unic reprezentant în România brand-ul Herra Hair Perfume.”

       





Etichete: ,