joi, 20 noiembrie 2014

Machiaj complet cu doar 100 de lei

Bună dimineaţa, azi m-am trezit cu gândul unui review pe care am decis totuşi să îl amân pe mâine pentru că am fost şi eu invitată să fac postarea cu machiajul complet cu 100 ron .
Mulţumesc Lory pentru invitaţie.
Recunosc că nu sunt fana machiajelor complicate, doar la evenimente mai speciale aşa că în viaţa de zi cu zi mă machiez doar cu minimul necesar.


 Ultimul produs achiziţionat este unul de la Dolly Skin , pe care îl ador.Are o acoperire medie, este disponibilă doar în două nuanţe, eu am 01. Preţ 41 ron, şi 30 de ml..este un produs dedicat tenului care se confruntă cu acneea.
Dacă mă gândesc bine, cam toate produsele mele achiziţionate sunt împotriva acneei sau a tenului sensibil, rar îmi cumpăr produse dedicate tuturor tipurilor de ten.



   Este şi va rămâne rimelul meu preferat cu preţ bun şi calitate excelentă, nu are cel mai grozav aplicator dar rezistenţa lui m-a fermecat.Costă undeva la 12 ron şi puteţi citi despre el aici.


  Un tuş pe care îl folosesc de ceva timp, este de la Flormar şi cu toate că este destul de micuţ ca şi cantitate are un aplicator bun şi un negru intens.
Preţul lui este aproximativ 19 ron.



Blush şi bronzer, perfect pentru orice sezon, preţ 29 ron.I-am făcut recent swatch , şi puteţi să îl vedeţi aici.
Preţ total  101 ron, acum am sărit doar cu 1 ron..nu e mult, până la urmă preţurile sunt aproximative , acestea variând de la un magazin la altul.
Invit totate fetele care au blog şi nu au făcut această postare să o facă (cine vrea) iar fetele care nu aveţi blog , sunt curioasă ce produse folosiţi şi/sau recomandaţi.

Etichete: , , , ,