duminică, 15 noiembrie 2015

7th heaven acelasi brand , alt nume

  După cum știți sunt o mare împătimită a măștilor pentru ten, am multe și cumpăr  destul de multe( nu am mai numărat câte am acasă, dar am destule) și niciodată nu mă dau în lături să încerc ceva nou, așa că atunci când am primit coletul de la 7th Heaven am fost un zâmbet toată ziua. 



Cine sunt 7th Heaven?
De 30 de ani, Montagne Jeunesse combină ingrediente naturale derivate din plante și surse minerale și creează măști, cu respect pentru natură, luptând împotriva testării pe animale.Cu ocazia împlinirii celor 30 de ani fanii au fost întrebați ce nume ar da brandului și așa s-a născut 7th Heaven. 
Aceeași bunătate a ingredientelor naturale combinate pentru a răsfăța orice tip de ten, și aceeași grijă pentru mediul înconjurător, toate sub alt nume 7thHeaven. Măștile noastre au primit o nouă înfățișare, iar ingredientelor naturale li s-a alăturat apa de izvor.
Indiferent de tipul de ten pe care îl ai: gras, uscat, mixt, normal sau sensibil vei găsi în gama de măști 7th Heaven răsfățul care ți se potrivește.
Și pentru a te ajuta în alegerea ta, dar și pentru un acces mai ușor la noutățile 7Th Heaven, am lansat www.my7thheaven.ro. Și o dataă cu el campania „Răsfață-te cu prospețimea naturii” în cadrul căreia celebrăm bunătatea ingredientelor naturale care fac măștile 7th Heaven preferatele femeilor de pretutindeni.


Pentru că am testat câteva măști de la ei , știam că sunt bune dar că au multe sortimente și norocul meu a fost că în cutie nu era nici una din ceea ce testasem eu până la momentul acela.
Am împărțit conținutul cutiei și am început să le folosesc treptat , în funcție de ce m-a tentat.
Prima mască încercată a fost BLEMISH MUD ''ALOE VERA'' deși recunosc că nu mai am probleme cu tenul(pentru moment) dar am fost prea curioasă.M-a suprins cu un miros ușor de plante medicinale, nu mi-a uscat deloc tenul și este foarte ușor de îndepărtat. Pielea rămâne catifelată și plăcută la atingere. O voi re-achiziționa pentru a o încerca în perioada în care am probleme cu tenul.
A doua mască încercată a fost VERY BERRY despre care am citit de la alte fete că are un miros delicios. Are o consistență cremoasă , ușor de întins pliculețul este destul de generos pentru două aplicări. Se stă cu ea pe față aproximativ 10-15 minute după care se clătește. Este genul de mască cu care poți sta oricât pe față fără să se usuce, din acest motiv este și foarte ușor de îndepărtat.
Până acum am mai încercat câteva măști de acest gen, doar că nu de la ei.ALOE VERA FACE SPA este genul acela de mască pe care o folosești după o zi grea la lucru sau pur și simplu să te relaxezi. 
STRAWBERRY SOUFFLE WOW este o mască dedicată tenului uscat (nu este cazul meu) dar am încercat-o după ce în prealabil am aplicat o mască cu argilă care mi-a uscat excesiv tenul, iar această mască a redat hidratarea pierdută.Mirosul este deosebit, chiar că este greu să te abții să nu guști din aceste minunății.
Nu sunt cel mai mare fan al măștilor de genul peel-off de aceea le-am lăsat ultimele. Nu am încercat de la ei acest gen de măști dar până la ele am avut o seamă de experiențe negative cu alte branduri.
Am rămas plăcut surprinsă să constat că cu acestea nu am întâmpinat probleme. La ce mă refer? Când îți pui o mască de genul și când vine momentul să o îndepărtezi nu reușești , în totalitate și pe piele încă rămân mici bucățele.Dintre cele două măști: MANUKA HONEY PEEL-OFF WOW  și PASSION PEEL-OFF PASSION FLOWER, cea de a doua este preferata mea mai mult din cauza mirosului îmbietor.
Pe blog mai puteți găsi și alte postări a altor măști de la ei, doar că au denumirea veche a brandului, dar cu siguranță le găsiți în magazin sub noul nume:

MONTAGNE JEUNESSE-MASCA DE FATA CU ULEI DE MASLINE

MONTAGNE JEUNESSE MUD PAC

MONTAGNE JEUNESSE SAUNA MASQUE

MONTAGNE JEUNESSE EXFOLIATING MASK

MONTAGNE JEUNESSE CHOCOLATE MASQUE


Etichete: ,