luni, 27 ianuarie 2014

InstaLife # 4

      Bună dimineaţa!
      Nu prea încep  săptămâna aceasta pozitiv , pe lângă zăpada de afară care mă încurcă teribil de mult, am început săptămâna cu un eveniment nasol la lucru, şi abia peste câteva ore aflu cu certitudine ce se va întampla.
 Recunosc că săptămâna trecută nu prea am făcut poze.
     Am primit primul pachet, cu zece perechi de gene pentru eveniment ştiu că mai e destul de mult până atunci dar ei au fost foarte rapizi. Deşi se tot anunţa zăpadă, nu mi-a venit să cred până şi săracii ghiocei care trebuiau să răsară din zăpadă au fost prinşi nepregătiţi. Mani săptămânii, un lac sand effect de la Essence, mi se pare foarte rezistentă această ojă şi abia reuşesc să o dau jos de pe unghii.
   De când cu vremea asta, oraşul pare încremenit şi pustiu aşa că duminică am mers până în centru să îmi iau maşina şi ne-am oprit la Lucas să ne luam un sandwich, foarte bun cu muşchi ţigănesc şi sos de usturoi.
    Vineri seara m-am uita pe Paprika Tv unde era o emisiune, "Călătorind prin India" şi am vazut o reţetă pe  care am făcut-o duminică: peşte în sos de ghimbir, turmeric şi ardei....chiar a ieşit delicios nu mă aşteptam.
O săptămână cât mai uşoară să aveţi şi să vă ocolească zăpada pe cât posibil! :*

Etichete: