duminică, 19 iulie 2015

Argila roșie, beneficii și impresii

    Sunt mare fan măști(dar asta știți deja), dar și mare fan măști de față pe bază de argilă fie cumpărate fie preparate în casă .
Anul trecut am facut niște cumpărături de pe elemental și o scurtă perioadă de timp le-am și folosit, dar după am uitat de ele....având atâtea măști, parcă mi-a fost lene să amestec ingredintele din moment ce am deja gata făcute...dar zilele trecute mi s-a făcut din nou dor și le-am scos de pe raft și le-am pus la treabă. Am preferat să aplic masca cu argilă roșie pentru că am văzut ca are un bun efect reparator asupra pielii.



Ce promite:
  • are proprietăți calmante și reparatoare asupra pielii reactive
  • revitalizând și detoxifiant asupra pielii încărcate și obosite
  • ideal pentru un ten tern, devitalizat și piele palidă
  • bun remineralizant pentru orice tip de piele

El este dispersabil în apă sau ulei și poate fi folosit pentru îngrijirea tenului și corpului, eu l-am încercat doar pentru ten nu știu de ce dar parcă pentru corp nu mă tentează.
O cantitate de 100 de grame costă 6,9 ron și este suficient câteva luni bune, chiar dacă este aplicat de două ori pe săptămână. După utilizarea lui pielea arată revitalizată și parcă are un aspect mai luminos. Singurul lucru care nu îmi place la acest produs este ambalajul, nu este deloc practic în pungulițe resigilabile ar fi mai bine în recipient de plastic.
Cu siguranță voi reachiziționa această argilă mai ales că îmi place combinația cu acid lactic( review despre acest produs puteți citi aici ).

Etichete: , ,