marți, 10 decembrie 2013

5 parfumuri care îmi plac...

   A fost o sugestie foarte bună să fac o postare de genul "parfumul preferat", însă eu nu am numai unul preferat ,ci, cinci pe care sincer vă spun  le ador.Nu l-am pus de la cel mai mare cel la mai mic, aşa întâmplător. Unele le mai am , altele deja le-am terminat , dar cu siguranţă aş vrea să le mai reachiziţionez.
Cerutti 1881 pour Femme
L-am achiziţionat dintr-un Duty Free, nu mai ştiu cât a costat, dar are un miros foarte plăcut,nu mi se pare dulce chiar fin aş putea spune.
Note de vârf: bergamonta,crin, iasomie,trandafir,iris violeta,mimoza
Note inimă: geranium,iris,portocala,tuberoza,coriandru,narcisa iasomie
Nota bază: cedru,lemn de santal,mosc,ambra,vanilie
Persistenţă:aproximativ 6 ore
Gap Stay
L-am achiziţionat de ziua mea, m-a atras foarte mult mirosul fresh a fost chiar la reducere de la Sephora. Preţul intreg este aproximativ 130 ron pentru 100 de ml, şi m-am gandit că o să imi ajungă mult timp, dar am sesizat că mirosul nu persistă mai mult de o oră.
Note de varf: frezie,hortensie
Note inimă: clopoţel,lotus,bujor
Note bază: cihlimbar,lemn de santal,mosc
Mango Lady Rebel Dance Queen
Achiziţionat de la Sephora de curând, când, a fost setul la preţul parfumului. Setul conţine o loţiune de corp (100 ml) şi parfumul care are 50 ml. Loţiunea o voi da cadou, pentru ca eu nu folosesc şi e păcat să o ţin doar aşa .
Note de vârf: mandarină, pomelo, fructe roşii
Note inimă: iasomie, tuberoza
Note bază:  pachiuli, cashmeran, mosc
Persistă aproximativ 3-4 ore, şi deşi am citit păreri negative şi că nu miroase deosebit, mie personal îmi place, are o aromă placută un pic mai dulce decât ce port de obicei, dar gusturile se mai şi schimbă.
      Şi un parfum de care o să îmi aduc aminte toată viaţa  este  Laura de la Laura Biaggioti , a fost primul cadou primit de la soţul meu pe vremea când ieşeam la început şi îl asociez foarte bine cu amintirile de atunci.

Note de vârf: bergamonta, flori de portocal, lămâie
Note inimă: iasomie,trandafir, frezie
Note bază: vetiver,cedru,muşchi
Issey Miyake L"Eau D"Issey
Note de vârf: frezie, lotus , trandafir,pepene galben, violeta
Note inimă: lăcrămioare ,crin
Note bază:cedru, lemn exptric, lemn de santal, ambra, tuberoza, cihlimbar, mosc

Persistenţa acestui parfum am observat că depinde foarte mult de anotimp, dacă vara ţine undeva între 3-4 ore, iarna ţine între 6-8 ore .


Etichete: , , , , ,