miercuri, 10 iunie 2015

Paula’s Choice a lansat Resist Hyaluronic Acid Booster

Potențează rezultatele cremei sau serului tău preferat, cu un booster concentrat cu ingrediente reparatoare care mențin bariera naturală intactă și previn deshidratarea pielii. Noul produs Resist Hyaluronic Acid Booster îmbunătățește considerabil nivelul de hidratare al pielii atunci când este adăugat unei creme hidratante sau ser și oferă un aspect final mai tânăr și mai luminos. Ca orice alt produs Paula’s Choice, formula este 100% fără parfum și alcool și nu a fost testată pe animale. Resist Hyaluronic Acid Booster: Acidul hialuronic are puternic efect anti aging, previne îmbătrânirea prematură a pielii, diminuează aspectul inestic al ridurilor și atenuează neplăcerile cauzate de distrugerea celulară generată de radiațiile solare. În plus, menține pielea la nivel optim de hidratare. Acest booster specializat are textură de gel/lichid și este potrivit pentru toate tipurile de ten, inclusiv tenul acneic sau intolerant. Se aplică și în jurul ochilor și conține o concentrație mare de ingrediente reparatoare care acționează asupra pielii și îmbunătățesc imediat aspectul și textura acesteia, netezind liniile fine și adăugând o  luminozitate aparte tenului.



Disponibil în două variante: 
Resist Hyaluronic Acid Booster 20 ml – 233 lei 
Resist Hyaluronic Acid Booster 3,5 ml – 47 lei

Despre Paula’s Choice 
Brandul Paula’s Choice a fost fondat în anul 1995, de către Paula Begoun, expert internațional în industria cosmetică de peste 30 de ani. Paula Begoun este fidelă misunii ei de a veni în sprijinul femeilor din întreaga lume, ajutându-le să descopere adevărul din spatele produselor cosmetice și să facă diferența dintre adevăr și ficțiune. Împreună cu echipa ei, Paula a analizat, în decursul anilor, peste 200.000 de produse, acumulând un volum extraordinar de informații referitoare la industria cosmetică. Marii jucători de pe piața produselor cosmetice apelează la serviciile de consultanță ale Paulei. Folosindu-se de expertiza și cunoștințele acumulate, Paula Begoun a dezolvat propria ei linie de produse cosmetice atent formulate, care au la bază studii științifice despre îngrijirea pielii. Protofoliul de produse Paula’s Choice cuprinde produse cosmetice de îngrijire a tenului, corpului și părului, produse de makeup și accesorii. Produsele nu conțin parfum, nu sunt testate pe animale și au rezultate excepționale, fără promisiuni false.

Etichete: ,

Campania Persil Power-Mix Caps de la BuzzStore

Bună fetelor ..deși nu aveam în plan săptămâna aceasta să postez ceva, mi-am adus aminte că peste câteva zile se încheie campania de la BuzzStore și eu încă nu am apucat să vă povestesc impresia mea despre capsulele Persil.
Pentru că am participat la câteva campanii, m-am înscris și la cea cu Persil dar nu m-am gândit că voi fi selectată așa că atunci când m-am văzut pe listă nu mi-a venit să cred.

După câteva zile a ajuns acasă pachetul care conține:
  • o cutie de detergent cu 28 capsule gel și pudră
  • 10 mostre de capsule gel și pudră Persil Power-Mix Caps
  •   1 prosop inscripționat cu dimensiunea 45x70cm(mai am unul din campania Persil de anul trecut așa că acum am două)
 Noul Persil 2 în 1 sub forma unor capsule pre-dozate care combină beneficiile detergentului pudră, dar și ale celui lichid, oferind o soluție eficientă de curățare, chiar și la temperaturi scăzute. Formula îndepărtează petele dificile și asigură curățarea profundă a țesăturii datorită detergentului pudră, în timp ce detergentul gel menține culorile intense și oferă un parfum de durată rufelor.
 Deși aveam acasă detergent lichid l-am desfăcut și pe acesta să văd ce poate să facă. La mine cea mai mare problemă sunt petele lăsate de machiaj, mai precis de fondul de ten.Deși mă demachiez înainte , prefer ulterior să mă șterg cu prosop umezit în apă și întotdeauna constat că ce nu am demachiat bine ajunge pe prosop cu toate acestea pielea mea rămâne curată.



Mă declar mulțumită de capsule, curăță bine iar mirosul este foarte plăcut cu toate că nu se păstrează.

Etichete: , ,

NIVEA propune soluția pentru un ten fără imperfecțiuni!

    Din păcate, imperfecțiunile tenului nu au rămas în adolescență, fiind o problemă cu care unele femei se confruntă chiar şi în etapa de maturizare.
Pentru ca tenul tău să rămână impecabil, în special vara, atunci când este mai încărcat și expus la razele ultraviolete, NIVEA îţi propune două produse eficiente pe care să le incluzi în rutina ta zilnică.
Nivea vine in ajutorul femeilor care se confrunta cu imperfectiuni ale tenului,  lansand in aceasta vara doua produse noi, special dedicate tenului acneic.


 Demachiant gel pentru ten predispus la acnee curata delicat si eficient zona ochilor,lasand tenul mat,fara senzatie grasa si impuritati.Formula anti-bacteriana,cu extract de magnolie se aplica sub jetul de apa,se maseaza bland si se clateste.Rezultatul obtinut este un ten mat,luminos si curat.

Pret recomandat 18.92 ron/200ml.


Nivea Crema de zi BB 5in1 pentru ten predispus la acnee netezeste si matifiaza tenul,lasandu-l hidratat si fara imperfectiuni.Formula care infrumuseteaza si ofera luminozitate este potrivita pentru tenul cu predispozitie acneica si se adapteaza usor nuantei pielii tale.

Pret recomandat 22.12 ron


Etichete: